Şimdi şoyle bir sorunum var Dell 14R N4110 marka laptop'a sahibim sarj aletim bozuldu yenisini aldım ancak bilgisayar başlarken orjinal 90W şarj aleti takın diyor ve 798Mhz de işlemcimin carpanı takılı kalıyordu bende bir tane yazılım ile işlemci carpanımı manuel yapmak zorunda kaldım. Max carpana yakın bazen max'a cekip kullanıyorum işlemcimi lakin laptop'un fanı ne zaman gurleyerek doner ise ben oyunlarda yuksek FPS alıyorum ama yavaş donerse FPS yerlerde bunu bir turlu kafam almıyor :S
1 aydan fazladır fan hızını ayarlamak icin yazılım arıyorum ama bulamadım belki ayarlarsam duzelir diye.. Malesef yok fan speed diye bir program var işe yaramadı.
World of Warcraft Oynarken fanım gurlerse 90 FPS alıyorum High ayarlarında ama gurlemez ise aynı mekanda 20-30 FPS civarı cok değişken anlayacağınız kapasitesi var ama kullanamıyor sanki bir şey engel oluyor gibi.
Bırde HWMonitor de ati ekran kartı gozukmuyor onu da anlamadım.
Artık cok bunaldım bu işten program işlemcinin elektiriğini mi kısıyor da oluyor aklıma başka bişi gelmiyor yani anlayan varsa cozum yolu sunarsa gercekten cok sevinirim duzgun bir şekilde oyun oynamak istiyorum bilgilerinize ve yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkurler.