5 Yılı aşkın suredir kullandığım bir hp notebook'um var ve klavyesinde print screen tuşu basılı kalıyor clipboard.exe programından yani pano goruntuleyicisi programı ile baktığımda surekli tuşun basılı kaldığını ve ekran fotografını cektiğini goruyorum klavyeyi temizledim ama sorun cozulmedi sanırım kısa devre yapıyor dıştan bi sorun var gibi gorunmuyor.
cunku kopyala yapıştır sorunları yaşıyorum performans sorunu ve takılmalar yaşıyorum.dışardan klavye takmayı duşunmuyorum uzerinde klavye olmasını istiyorum.
değiştirmek yerine bir program varmı diye sormak istedim olacağindan pek umitli değilim ama sadece o tuşun calışmasını engelleyen bi program lazım tuşu pasif edebilecek bi program bilgisayar acıldıktan sonrada işleme gecse program,sistem başlangıcına yerleşsede olur.
eğer boyle bi program bulamazam mecburen yeni klavye bulmam gerekecek. bilgi olarakta bilgisayarda herhangi bi virus buna yol acmamaktadır tuşum basılı kalmıyor klavyedeki print screen tuşunun altını tamamiyle kestim cıkardım tuş calışmaması gerektiği halde takılı kalıyor dedğim gibi notebookla bağlantı kısmıyla ilgili olabilr başka yerinde sorun var kısa devre yapıyor sanırım.
boyle bir program lazım eğer mevcutsa yardım edebilirseniz cok sevinirim.. şimdiden teşekkurler..
- ReadBull.net
- Donanım Forumu
- Arıza Teknik Destek
- Notebook Klavye Tuş Sorunu