arkadaşlar uludağ universitesi inegol myo oğrencisiyim... şimdi ben duyuruları hep uludağ universitesinin sitesinden bakarım.. orda diyorki katkı payı yani harc yatırma tarihleri 1-19 şubat arası... akademik takvimde ise 8-12 şubat tarihleri arasında kayıt yenileme oldugu soyleniyor... sorunlarım şunlar.. başına gelenler yardımcı olsun kıpkırmızıyım şuan...

kayıt yenileme tarihleri bu gun son gun... ders secimi yapamıyorum cunki harc yatırmadım.. ee bankalar da kapalı şuan... ve atm ye yetişebilek de durumum yok...arkadaşlar uludağ universitesinin web sitesindeki duyurularda 19 una kadar harc yatıyor diyor ama... şimdi ben ders almadım.. pazartesi banka acılacak.. gidip eğer hala devam ediyorsa parayı yatırıcam... ama ders secimi yapmadım.. ve sitede yapılan diğer duyuruysa ders değiştirme duyurusu. pazartesi ve salı ders değiştirme yapılacakmıs. ben ders secmedim. acaba parayı yatırdıktan sonra ders secmeyen biri ders değiştirme tarihlerinde ders alabiliyor mu ? bakın ders secimi yapmadım...

inegol myo sitesinde duyuru ekranında pazartesi ve salı ders değiştirme yapılacağı soyleniyor. bende yapabilir miyim ? tam anlatamıyorum derdimi kusura bakmayın . cok sitresliyim...

ve şu katkı payı tarihi.. kayıt yenilemenin dısında kalıyor.. 12 si kayıt yenilemede sonmus.. uludağ universitesinin web sitesinde 1-19 şubat tarihleri arasında gidip yatırın diyor...ama inegol myo sitesinde bu yazmıyor. oğrenci işleri kapalı.. arkadaşlar ayvayı yedin diyolar acil yardım edin...
katkı payı harc tarih duyurusu http://www.uludag.edu.t...ault/duyuru-ogrenci/139

acaba ders secmedim. ders değiştirme tarihinde ders secmeyen biri ders alabilecekmi ?
0 | |