Dun bilgisayarın icini temizledim rutin bir işlemdi ilk değildi yani ama pc acmak istediğimde surekli olarak ram ve işlemci fanı calışmadığında cıkardığı sesleri karışık bicimde cıkardı ve once ekran kartını okuyamadı 3-4 denemede duzelttim sonra ram ve IDE - Sata okurken donmaya başladı orayı gecti 2-3 denemede windows masa ustu gelince reset atmaya başladı ve bu sırada surekli bağrıyodu daha sonrda format atmak istedim cunku mavi ekran gelmeye başladı format attarkende surekli olarak kurulum dosyalarını kopyalarken %60 ve ustune gecince mavi ekran verdi ve en son format attım şuan cok sağlıklı gibiydi ! ama bilgisayarıma sağ tıkladığımda işlemciyi 3.0ghz ve 2.41ghz olarak gosterdi ki orjinali 3.0-3.1 ' di bu ne sacma bişey onerisi olan var mı ?

Tobe tobe her sağ tıkladığımda değer değişiyo 2.4 ve 3.1 arası gidip geliyo acilen bi fikre ihtiyacım var 3 sene teknik servislik yaptım bu kadar sacma bu kadar acayip bişşi gormedim tum OEM ' leri tek tek denedim parcalar sağlıklı ama derdini anlamadım.