İnternetten biraz araştırma yaptım ve en mantıklı olan guc seceneklerinden maximum işlemci gucunu duşurmek oldu(%100'den bi %80e cekebilirim sanırım)faydasının cok olduğunu soyleyenler var ama daha yapmadım cunku bazı tereddutlerim var bende bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.Aklıma takılan sorulara gelirsek:1-ben genelde knight arkada pazar veya maden icin acıkken youtube'dan muzik ve ingilizce ders videoları falan izliyor ya da dinliyorum(arada bir alt-tab gecişleri yapıyorum)bu işlemi yapmak cok etkilermi pc performansını veya videoları izlerkenki hissiyatı ve alt-tab reaksiyonunu(videoların acılma suresi pc yavaşlaması olarak vs.)2-bu işlemi yaparken guc seceneklerinden bir profil ayarlayıp pc'yi kullanırken standart ayarlardaki profil ayarını kullanıp afq bıraktığımda ayarlamış olduğum profili kullanmayı duşunuyorum bu noktada knightı kapatmadan bu guc secenekleri arasında geciş yapmak bir sorun oluşturur mu ? 3-windows 10 kullanıyorum acaba pc'nin sadece knight icin kullandığı işlemci yuzdesini ayarlama imkanım varda bilmiyor olabilir miyim ya da knightı destekleyen boyle bir program var mı ?Daha once denemiş ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Umarım konuyu yanlış yere acmamışımdır en genel burası ve herkese hitap edebilecek yer olduğu icin buraya actım ve umarım sizi bu kadar soruyla daraltmamışımdır guzelce cevap veren arkadaşlara teşekkurler umarım boyle sorun yaşayan arkadaşlarada faydası olur.
İyi Forumlar
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Arıza Teknik Destek
- Knight laptop ısınma sorunu hakkında