Arkadaslar neolduysa bu gun hic bilgisayari acmadim kardesim bile acmak istemis acilmamis
aksam eve geldigimde kardesim pc'nin acilmadigini soyledim pc'nin yanina gittim actigimda Windows ekrani gelir gelmez kendi kendine resetliodu bende ne zamandir format atmiyordum ve cd takip format atayim dedim neyse cd'yi taktim c: ve d:'nin gosterdigi bolume geldim ama geldigimde tek c'yi gordum d yoktu orada yani 200gb hardisk'im var 150'sini D'ye ayirmistim geri kalanini ise c'ye ayirmistim ama 150 gb olan kisim yani D'si yok c var ama oda eksik sekilde Bios'dan Hardisk'in kac gb gosterdigine baktigim zaman ise 32gb olarak gosteriyor normalde 200 gb gostermesi lazim iken 32gb olarak gosterio yani c'ye ayrilmis alani gosteriyor bana neyse formatladim belki duzelir diye ama duzelmedi kurulum bitti baktim yine d kismi yok Win98 Botlu Cd İle Fdisk Bolumune Girdigim Zaman Orada bile ayni sekil gosteriyor yani c'nin haricinde kalan 150gb'lik alan piyasada yok Bilgisayarima sag tiklayip yonetten Disk Yonetiminden Baktim Dedim Acaba Orada Cevrimdisimi yoksa diye dusundum ama oradada gozukmuyor arkadaslar cok onemli belgelerim dosyalarim evraklarim var ve ben bunlari kurtarmak zorundayim napacagim ne edecegim bana akil verin lutfen Partion magic vs programlar denedim ama hic birisiyle yapamadim edemedim akla gelebilecek her turlu seyi denedim yapamadim cildirmak uzereyim yardim edin nolur napmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler