arkadaşlar oncelikle merhaba. LG marka bir 2.5" 500GB hard diskim var. icinde Hitachi marka HDD mevcut. hard diskim bir gun evde masamın uzerinde bırakmamla viruslu bir bilgisayar sayesinde bu hale gelmiş. ilk taktığım zaman calışmaya calışıyor, kendisini zorluyor ve icindeki zımbırtı donerken surekli sesler geliyor. sanki tekrar en baştan calışmaya gayret gosteriyormuş gibi.. bir sure sonra duruyor. yaklaşık 5 dakika sonra bilgisayarım da gozukuyor ama sağ tıklama da bile donuyor. ilk bu sorun meydana geldiği gunlerde bicimlendirme uyarısı geliyordu. fakat bilgiler onemli olduğu icin bicimlendiremiyorum da. şu anda sadece bilgisayar goruyor, ışığı yanıyor (kafasına eserse yanıp sonuyor). google dan biraz araştırdım RAW durumundan falan bahsetmişler fakat Bilgisayar Yonetimi dahil hic bir yerden RAW olup olmadığını da goremiyorum. internette hic kimse bu sorunu yaşamamış. resimde de gozuktuğu uzere aygıt yoneticisinde gozukuyor. Hiren Boots ile mini windows xp de actım fakat orda da aynı şekilde aygıt yoneticisinde gozuktu sadece. cok caresizim. yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.