Evet arkadaşlar Monster Abra a5 v9.2 oyuncu bilgisayarım var. Son 1 aydır bilgisayarım acıldıktan yaklaşık 3-5 dakika sonra bilgisayar kitleniyor. Daha cok fare imleci hareket ediyor ve simgelere programlara tıklanabiliyor ancak tıkladıktan sonra tepki vermiyor, başlat acılmıyor, Google acıksa yeni sekme actığında Google yazısı gelmiyor her hangi bir internet sitesi acılmıyor. Bu 3-5 dakika icinde acabildiğini acman gerekiyor. Eğer masaustundeysen 15 dakika ekrana bakıp cıldırıyorsun. Bu donma 15 dakika boyunca aynı kalıyor ve 15 dakika sonunda tıkladığın her şey birden ustume cullanıp acılıyor. 15 dakika bitip oh cektikten sonra 3 dakika sonra tekrar donuyor ama bu sefer donma 5 ila 8 dakika arasında gercekleşiyor. Bilgisayar yavaşlığından olduğunu duşunmeyin makine 5 aylık ve donma gectikten sonra maşallah jet gibi calışıyor. Başlangıcta acılan programları olabildiğince azalttım bunu da onermeyin. Bilgisayarcıya goturmek istemiyorum makinenin ağzına edip de elime vermesin diye. Monster teknik servise gotureceğim ama sıkıntı işletim sisteminde gibi duruyor. Olmazsa format atarım. Şimdiden teşekkurler
Bilgisayarın teknik ozellikleri ozellikleri:
Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ
4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 Ti 128-Bit DX12
256GB M.2 Sata SSD (Okuma: 560 MB/s - Yazma: 520 MB/s)
SOUND BLASTER™ Cinema 3 Ses Sistemi
Intel® HM175 Express Chipset