Arkadaşlar mrb. benim pc de bi sorunum war. Benim Cpu,Chip fanım cok yavaş calışıyor sanırım cunku eskiden pc de eskiden Chip Fan Speed Fail Or Too Low diye bir ekran gelirdi disable miş enable yaptım sanırım yakında tekrar boyle bir uyarıyla karşılaşacagım fakat CPU Fan Speed Fail Or Too Low ekranı başlangıcta hala gelmekte. sebebini bilmiyorum son bi kac ayda başladı bu sorun. Diğer donanımların yanmasından korkuyorum pc den cok anlayan biri değilim. sebebini bilmiyorum ve Cool&Quiet programında en yuksek hız 2000 Mhz ye cıkıyor. aslında bnm işlemcim
Amd Athlon(tm) 64 Processor 3200+ 2.02 Ghz tek işlemci 2,02 ghz oldugundan 2000mhz sanırım 3200 le alakası pek yok , 1gb Ram , Asus anakartım A8N-SLI series modeli bunun CPU ve CHip fan yavaşlıgının sebebini bilmiyorum lutfen acıklarsanız sevinirim. Ayrıca şoyle bi sorunum daha var pc acıldıgında aynen bu hata ile karşılaşıyorum.
resimupload . com / ds530847764_hata.html [başına www eklerseniz sevinrm]
explorer.exe hatası bunlara cozum bulan arkadaşlara şmdiden cok teşekkur ediyorum umarım bişeyler yapılabilir. Biraz acıklayıcı anlatırsanız sevinrim cunku cok bilgisayarın donanımlardan iyi anlamıyorum.. teşekkurler