ekran karti marka:HİS ati
ekran karti model:x1650 AGP Pro
ekran karti boyutu:512mb 128bit
işletim sistemi:windows xp
ram:512mb
işlemci: P4 intel 3,06
arkadaşlar bilgileri werdim soruna geciyim bunun nedeni yanmami başka bi nedeni olaiblirmi arkadaşlar 1saat kadar once gayet guzel kullaniodum dvd lerde filan resimlere bakiodum sonra tak die ekran karardi bende restart cektim sonra gene siyah ekran kasanin arkasindan ekran kartina bagli fişi cıkartim "no signal" dedi geri takdim gene simsiyah restart attim yok eski ekran kartimi taktim ge force fx 5500 256mb onda gayet normal calışti bilgisayar sonra ati ekran kartina zarar wermeden tozunu filan aldim faninda biraz tozlanma wardi sonra pcnin fişini cektim ati ekran kartimi taktim kablolari filan taktim fişi taktim dugmeye bastim biraz ses geldi normalden biraz daha fazla sonra ekranda siyahlık yerine renk cumbuşu wardi heryerden farkli renk cikiodu
sizce bu ekrankarti miyadini doldurmuşmudur tamire filanmi weriyim napıyım eski ekran kartimi kullaniorum şuan hagla garanti suresi devam edio tamir ettirmeye degermi yoksa tamir ettireden cozulucek bişemi aslinda %90 yandi ama gene sorum dedim ne olur ne olmaz