Dunyaca unlu tasarım ‘gurusu’ Philippe Starck, teknoloji devi Apple icin “devrim yaratacak” bir proje hazırladığını acıkladı
Fransız tasarımcı, ABD’li şirkete hazırladığı projenin Noel zamanı ortaya cıkacağını soyledi. France Info radyosuna konuşan Starck, Apple icin “gizem tarikatı” benzetmesi yaptı ve 8 ay icinde projeyi acıklayabilecek konumda olacaklarını dile getirdi.
Unlu tasarımcı projenin “buyuk bir devrim” sayılmayacağını, ancak orta duzeyde devrimci bir proje olduğu yorumunda bulundu. Bugune kadar gece kulubunden otobus biletine kadar cok sayıda tasarıma imza atan Starck yıllar boyunca duzenli bicimde gecen yıl olen Apple’ın efsane CEO’su Steve Jobs’ı ziyaret ettiği bilgisini de verdi. Milliyet gazetesinin haberine gore, Starck, “Yedi yıl boyunca ayda bir Palo Alto’daki evine ziyarete gittim. Bu pazartesi gunu de gidiyorum. Eşini gormeyi surduruyorum. Birlikte cok ilginc şeyler konuşurduk” dedi.
‘DENEYSEL' GOOGLE İNTERNET GOZLUKLERİ 250 - 600 DOLAR ARASINDA
Google’ın merakla beklenen tasarım halindeki internet gozluklerinin 2012 sonuna doğru “deneysel olarak” 250 - 600 dolar arası bir fiyatla satışa sunulması planlanıyor. Electronista sitesinin Google icinden gelen bilgilere dayandırdığı habere gore projenin tamamlanması ise en az iki yıl surecek. Google’ın kurucularından Sergey Brin, gecen hafta San Francisco’daki bir hayır etkinliğine internet gozlukleriyle katıldı.
Kaynak
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Gizem tarikatından devrim projesi![BT]