S.A Kardeşlerim Abilerim
Oğrenmek İsteyen Kardeşlerimize Haber Vermek İstedim
Proje İceriği ;
Microsoft Office , Adobe , Grafik ve 3D Yazılımları , Yazılım Dilleri vb.
KursiyerNET, kullanıcıların zaman ve mekÂndan bağımsız olarak, internet uzerinden gorsel ve işitsel bilgisayar eğitimi alabilecekleri bir projedir. Platform uzerinden yuksek ses ve goruntu kalitesi ile hazırlanmış, Word, Excel, PowerPoint, Access, Flash, PhotoShop, SoundBooth, Quark Express, 3Ds Studio Max, ActionScript 3.0, Visual Studio .NET yazılımlarına ait video dersler sunulmaktadır. İcerikler, Fatih projesi kapsamında oğretmen ve oğrencilere dağıtılan tabletler de dahil olmak uzere mobil cihazlarda calışabilecek şekilde tasarlanmıştır.
Her gecen gun artan ders sayısı ve ceşitliliği sunulan sisteme girişlerde herhangi bir kullanıcı adı ve şifre sorgulaması yapılmadan tum halkımıza ucretsiz sunulmaktadır. Sistemi benzerlerinden ayrılan en onemli yonu, duşuk bağlantı hızlarında dahi cok hızlı bir şekilde videoları yukleyebilmesidir.
HÂlihazırda 41 ceşit yazılım kategorisi altında, 748 adet video ders sunulmaktadır. 15.03.2012 tarihi itibariyle 5.562.342 toplam ziyaretci sayısı, 1.486.550 derslerin izlenme sayısı ve gunluk ortalama 2000 i aşkın cevrimici kullanıcı sayısına sahiptir.
Projeye, yuksek teknolojili .NET yazılım diliyle birlikte HTML-5 teknolojisi entegre edilmiştir. Dersler yazılım ceşidine gore kategoriler altında sunulmakta, akıllı arama filtresi ile hızlı bir şekilde istenen derslere ulaşılabilmektedir.
Gunluk hayatta kullanıcıların en cok talep ettiği yazılımlar tespit edilmekte ve yazılımların son surumlerine ait senaryo bazlı dersler hazırlanmaktadır. Kullanıcılar bu dersleri, sayfanın altında bulunan kontrol paneli ile istedikleri her an durdurma ve oynatma kolaylığı ile izleme şansına sahiptirler. Projeden oğrenci, oğretmen ve velilerimizin faydalanması hedeflenmektedir.
Proje Adresi : http://kursiyernet.meb.gov.tr/kursiyer
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Uzak Eğitim Platformu Projesi Ucretsiz