Neden İndex ? Cunku index icindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz. Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuclar alıyorsunuz.Aradığınız konuları, hatta yıllar onceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kac tık uzağınızda. CTRL + F yaparak aradığınız kelimeyi yazın. Browser'ınız aradığınız kelimeyi index icinde hemen bulacak ve renkli hale getirerek sizi uyaracak. "Sonrakini bul" dersenizde o kelimenin gectiği diğer konuları sırayla bulabileceksiniz.

Yıldız Teknik Hazırlık Muafiyet Sınavı Akdeniz universitesine 2 yıllık geciş oğrenci kimlik kartı...... hazırlıkta yatay geciş Universite Kayıt Sildirme Ucreti Alınıyormu ? Yatay gecİŞ .... yatay geciş ilk donem hic gitmedim ne olur? yardım Dikey Geciş Hakkında.. Lutfn yardım... fikrlerinizi soyleyn... cook onemli Yurt Dışında Liseyi Bitirmiş Birisi Finalde 36 aldım ama ortalamam 60 gecer miyim ? ODTU, Kac kere yandal yapabiliriz? Secmeli ders olarak Kurtce dersi verilecek universite kayıt işlerini bilen birisi yardım edebilirmi DUnya denklİĞİ olan Uİversİtelerİmİzİ kİm bİlİyor??? 4 yillik orgun okurken acikogretim ??? Kayıt Sildirme > Yardım Eğitişim Kariyer Enstitusu (soru) Sınavsız geciş ile ilgili staj defteri diploma ne zaman alınır? Kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum.. Merkezi Yerleştirme arkadaşlar bakar mısınız? Biri lutfen cevaplasın az bilgisi olsada !! sınıf değişkliği Universite Okurken Universite Nasıl Değiştirebilirm? 2 sene ustuste kalmak staj sınavsız geciş 1 sene bekleme universiteden 1 hafta uzaklaştırmaa cezası Mavi diploma ne işe yarıyor nerelerde gecerli ? devamsızliktan kalma yardım cok acill yardım gerekiyor!!!! Yatay Geciş le ilgili sorum olacaktı . yatay geciş formunu okudum ama bişey anlamadım Goruşlerinizi bekliyorum universite 2. sınıfta tekrar sınava girmek nasıl olacak yarım edebilir misiniz 2. ogretim pdrden başka bir universiteye 1. ogretime geciş hakkında... acil... Sınavsız geciş hakkım var mı ? bu sonuc ne bakarmısınız.. kyk sonuclarnda ucretli calışan oğrenim kredisi alım mı ? Burs Cikti. Şİmdİ ne yapacagim?? işletme uzerine yukseklisans Tm ogrencisiyim 2 yillik bir bolume yerlesemeyecekmiyim [email protected] Bir universiteden baska bir universiteye gecmek istiyorum ne yapmalıyım ? 3 tane sınava girsem bi problem olur mu? Farklı Bolum Unİversİte not hesaplama Universitede Bolum Secme Hakkında Kayıt Dondurma Sonrası Diploma Sorunu Yardım lutfen! finallll soruları Lisans Eğitimini beş yılda bitirmenin ne gibi dezavantajları olabilir? Yatay geciş hakkında !!! Yatay Geciş Hakkında !! Geciş Onemli Konu ! Universiteyi dondurdum ama pişman oldum 2.donem devam ediblirmyımm. Yatay geciş BB CC Vs ne gelır universitede zorunlu staj Sınıf gecme sistemi ? Burs bilgisi ? YGS sınavına bir daha girmek icin? 1.sınıfın ara doneminde yatay geciş yapılabilirmi İnşaat Muhendisliğini Yan Dal olarak alma? konuyu 2 yere actım acil cevap lazım ozur diliyorum sımdıden admınlerımızden. Bolum Gecişi yaz okulu ders alma yardıma rep İkinci oğretim okuyup normal oğretim harcı yatırma hakkında... yaz okuluna başka universitede gidebilirmiyim? Yaz Okulu Notların Harflendirilmesi 60 ortalama kredi başarı notu nedir?ne işe yarar? But İle İlgili Bir Kac Sorum Var 1,25 akademik ortalamam var 2.00 nasıl gece Notla ilgili Yaz okulu hakkında Onemli Soru Kaldığım Dersi Gectiğimde ? Universiteye başvuru Universite Hakkında Bir Soru Ff-fd farkı nedir arkadaslar Yatay gecişe engel mi? Uzaktan Eğitim Hakkında Final sonucları ???? hem muafım hem ders kaydım var ve notum var ? Arkdşlar cok merak ettiğim bir soru var Cevaplayanlar şimdiden Tşkrler kucuk bir soru Kurumici yatay geciş yapmayı dşunuyorum Yardım! Universite Sağlık Sigortası Yaz okulu ile ilgili yardım lutfen Yale universitesinde staj icin burs bulabilir miyim? Tercih yapıp kayıt yaptırmayanların puanları duşer mi? Benim icin Cok onemli bir konu iceri Lutfen herkese iyi aksamlar STAJ hakkında Ders Kaydı Yaptırma Hakkında cok acil cevap harclar ile ilgili ders gecme ve yonetmelik 2. Donem Harcları Ne Zaman Yatırılacak ? Arkadaşlar ortalama hakkında sorum olucaktı Yurt Dışında Universite... İU Butunleme sorunu? universiteler arası geciş nasıl yapılmaktadır ? vakıf universitesi burs (ACİL) 1.sınıfın 2. yarısı icin yatay geciş yapılır mı? (acil) 1.sınıfın 2. yarısında yatay geciş yapılır mı? Lutfen bi yardıım Bilg. Teknolojileri ve Programlama (uzaktan eğitim) HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI??? ustten ders alma yaz okulu Universite terk belgesi ? Universiteden alınma Harc Miktarı Sorun Harc Parasını Yatıramadım! Harc Nezamandan Nezamana Nekadar Yatırılır Sınavsız Gecişte Yaptığım Tercihlerin Hicbiri Tutmassa ? yıl tekrarı agno hesaplama Oğrenim kredisi alanlar Harc oduyormu ? İkinci Donem Ders Kayıtları İle İlgili Bir Sorunum Yardımcı Olurmusunuz ? Cift Anadal Hakkında Bi Sorum Olucak? ders kayıtları hakkında Dikey geciş kontejyanı FF ile kalmak cok acil yardım Kalınan derste devam zorunlulugu Harc Parasını Yatırmalı mıyım ? Transkriptle ilgili bir soru acil !! Acil bi soru fd dustu alabılır mıyım ? Transkript hakkında acil... Staj Sorunu Harc Parası Gecikmesi Halinde ???? yatay geciş sınavı Yatay geCİŞ !!!!! 1. DOnemİn İlk sinavina giremedim şehir-yatay geciş Acil cap ile ilgili soruma cevap? universite-askerlik acil yardım on koşullu ders hakkında donemde kalma +rep Yardım gerekiyor .. Kayıt Yenilemeden Oğrenci Belgesi Almak Universite HBNO torpil-yatay gecis HarC parasi ve kayit yenİlemeyİ geC yapma Ders kaydını Gec yaptım. 1.Oğretimden 2.Oğretime gecmek Puanım yeten bir universiteye geciş Yatay geciş Yatay geciş ile ilgili kafama takılanlar lys'ye girip universiteyi değiştirmek yatay geciş gibi? Yardım Myo Lise Diploması Harc ilgili acil bi sorum var lutfen yardım edin Cift Anadal Yardım Yatay geciş ve SABİT YATAY GECİŞ KONUSU HAKKINDA !!! Erasmusa Gidip Derslerin Sayılmaması ? Universitede kalma %10 olayı okulunuzda nasıl uygulanıyor? katkı icin Muhendislik Dersin Başka dersi bağlaması olayı robotik- otomasyon Bolum Değiştirme Elektrik-Elektronik Oğrencisiyim,Sınavsız Raylı Sistemlere Geciş Yapabilir miyim ? Hava Harp Okulu İcin Amcamın Sicili Etkili Midir ? universte 1.snftayım ve dersten kalma hakknda hıc bsey bılmıorm bı sorum olcak? HHO ile ilgili bilgilendiricek? Universite harcını yatırmayı unuttum Yatay geciş yapacam yanlız 1 sorum var omu diş e yatay geciş Farabi Değişimi İcin Fikirlerinizi Almak İstiyorum 2. bolum okuma ile ilgili bi sorum var ossyle başka bir universiteye gecis hakkında Bolum Değiştirmek İstiyorum Yardım!! 2. Oğretimden 1. Oğretime Geciş Var Mı Comu ye yatay geciş yapabilen var mı ? yabancı dille (%100 değil) eğitim yapan universiteye yatay geciş sorunu Biri orgun,biri acıkoğretim 2 universite ? az kaldi bu yilin bitmesine gecis olacak mi peki? 1.8 olayı Sınavsız geciş Oğrenci İşleri Bolum Kuralları 2 yil ara alttan kalan dersin sınavları Makine Muhendisliğinden başka bir universitenin inşaat muhendisliğine geciş Genel Not Ortalaması İstanbul universitesi.... Kayıt sildirme (deu) Rapor problemi Universite Oğrenci işlerine mail atmak Turkiyede Sadece 2 Universitede!!! Turkiyede universite ogrencisi iken yurtdisindan yatay gecis yapmak? Universitede rapor Bankacılık Bolumu Staj Defteri Orneği Lazım Yardımmmmmmmmmm. Acil yardım... Hazırlık Sınıfını ara donemde gecen oğrencilerin durumu ders kaydı hakkında Yazılım Muhendisliği Yardım (Acil) askerlik tecil 7Tepe Eczacılıktan 7Tepe tıpa geciş. (ortalamam 3.625) Yaz okulları hakkında. askerlik 2. tecil? Şunu kesin bir şekilde bilen varmı? Yaz Okulu ? Erzurum Matematikten Ktu ye geciş .. Acil yardım.. okulu dondurmak 1.80 ortalama Akdeniz Universitesi DC ve DD not sistemi değişti Kayıt dondurma/silme Metalurji ve Malzeme'den Makinaya Geciş ? okul puanım kesilir mi? Staj yeri değişikliği??? Universitede Yuzde Ona Giren Oğrenciler Cift anadal ve yandal programları Farabi cıktı ama gitmek istemiyorum... Cumhuriyet Universitesi Yaz okulu on kayıdı nasıl yapıcam FD ile kaldım bute girmem gerekir mi? Katkı kredisi sorunu! Yatay Geciş Hakkında Bir Soru ozel burs Truzim otelcilikmi ? İc mimarlıkmı ? Meslek Yuksek Okuluna Geciş Hakkında. yatay gecıs !!!!! Gazi Universitesi Y.O on kayıt sorunu Arkadaşlar cok acill ege besyo il ilgili bilgi lazım!!! Cbu iibfden biri var mı yardım etsin Donem Tekrarı ODTU Yaz okulu Yeni Bir Universitede Dersleri Muaf Gosterme Yardım.!! devamsızlıktan kalma..... hazırlık okudum, dondurdum Genel Not Ortalamam 3.6952... kaca yuvarlanır? Bahar Donemi %10luk dilim. myo uni sınıf gecme bilgisi olan.. butunleme geldı ..fınale gırmedıgım sınavı butte verebılır mıyım? Her universiteye butunleme geldi; ama başvurular ve sınavlar ne zaman? yuksek lisans ? Alttan olan derslere başka okulda girme bilgisi olan??? Kayıtlanma Şeklini Gosteren Belge İİBF Kamu yonetiminden, SBF Siy Bil.Kamu Yon. Yatay Geciş Mumkun mu ? Universite kayıtları Askerlik tecil durumu 2012-2013 yılı universite affı Arkadaşlar 7 Temmuz'a ait başbakanlık bursu hakkında Posta Yoluyla Başvuru İngilizce bolumler Universiteye Diplomasız Kayıt Kaytırma Yatay geciş ders saydırma acil yardım meslek lisesi mezunları universite işlemler Bolum Secimi İle İlgili Tavsiye kıbrıstan turkiyeye yatay geciş Gecici Mezuniyet Belgesi. Yaz Okulu-Misafir Oğrenci Asker kacağımıyım? Kayıt sildirme Aynı universitede 2 bolum Galatasaray Univ. yardımm Aynı anda iki sınıfı birden okuyabilme ? Yatay gecis hakkında Dikey geciş hakkında universite burs(yardım) Yeni Mezun Oldum Bi Bilgi İstiyorum Bakarmısnız? Cankaya tam burslu mimarlık mı yoksa Gazi endustri muhendisliği mi? ikinci sefer myo'na gidilmesi durumuda gorulen derslerden muaf olabilirmiyiz iletişim bilimleri ne oluyor ? Istanbulda okumak istiyorum yardımcı olurmsnz.. tercih Butunleme hakkında. Kayıt dondurma işlemi ve sonrası... cift anadal! Acıkoğretim Kayıt Tarihi 1.80 ortalam sorunu Yeniden sınava girmek . Okul Değiştireceğim Yapmam Gerekenler? Kredim kesilirmi? Ne yapmam lazım. Yardım edebilecek var mı ? Bolumlerarası ? mrb bu sene univ. başalyacağım yardım Yeni acılan bolum muaflık ve ders alma İkinci kez myo harşlar hakkında acil bilgi almam lazım Bu sene kazandığım universiteyi dondurmak istiyorum Uni kayıtları sırasında istenilen evraklar? ### Universite Kayıt Dondurma ### Hazırlık sınıfından muaf olma sınavları Hazırlık atlama.. Arkadaşlar universitede birinci sınıfı okuduktan sonra 2. sınıfı başka yerde okuya? 10.Sınıfa Gectim Meslek Sorunu Harclar ingilizce yeterlilik sınavı İkinci oğretimle ilgili aklıma takılan soru Tercİh yapmayanlar ... ek yerleştirme(tıp fakultesi) Sosyolojiden PDR ye yatay geciş ? Başka universitede kaydın varken tercih yapmak Universitede kayıt sildirme işlemi ne kadar surer? 2012-2013 Harcları hakkında odeme bilgisi ? Not Hesaplama ??? On kayıtta ek bilgi sorunu ? yardıma ihtiyacım var(ek yerleştirme)her yoruma rep Kayıt nakli Kayıt sonrası ek tercihlere gitme İstanbul uni. kayıt belgeleri universite kayıt ve diploma sorunu Universitenin gonderdiği kargo hakkında Universiteye kayıt olup dondurup tekrar sınava girme Universiteye Kayıt / Kayıp Diploma Kayit yenİlememe KATU Cift Anadal Harc yatırıp gitmemek arkadaslar unıversıte harc yatırma ve ders kayıt ıslemlerı tarıhlerı bugun sondu Ayni anda acikogretim, orgun ogretim ve uzaktan egitim okunabilir mi? Yatay geciş hakkında bilgi istiyorum Ders muafİyetİİ Askerlik hakkında ? 2 yıllık tercih 2.Tercihler Hakkında geciş işlemi hakkında bilgisi olan varmı ? Katkı payı nedir? Universite Oğrencileri Mujde Ve Sonunu kesın okuyalım Lutfen Bakın Kafamı Cok Kurcalıyor. Kredim kesilirmi? Ne yapmam lazım. Yardım bu ne sacma iş 1. oğretim harc kalktı diyo baskabakan ama uni siteleri demiyo diploma derecesi nedir??? Hazırlık okumanın faydası Yatay geciş. + rep Universiteye kayit olurken Gecici Mezuniyet Belgesi. Cevaplara Rep. ek yerleştirme ve kayıt dondurma iu muafiyet sınavı Kırıkkale Universitesi kayıt yaptırma Otomosyonda sorun! Universite Kayıt Dondurma Hakkında yandal yapmanın faydası olur mu? acil yardım.. almanca hazırlık devamsızlık universite değiştiriyorum transkript aldım yeni okuluma ne zaman nereye vermem gerek? fiztoterapi ve reh. yatay gecişi tıp fakultesine var mı hazırlık sınıfı hakkında kurum ici yatay geciş imkanı ! Kyk saCmaliĞi internet on kayıt işlemleri [Y] gecişlerr Katki payi zimbirtisi Gazi besyo kayıtları Ts2 turunden alan değişikliği? Universite ye kayıt oldum fakat İstanbul universitesi Hazırlık Muafiyet Sınavı Universite burs/ Ogrenci kredisi Okul uzaması hakkında Universiteyle ilgili Kucuk bir Sorum var Universite harclarla ilgili Acık oğretim ve Ek tercih hakkında. Universite sene uzaması onemli lisans-onlisans okuma muafiyet sınavı acil !! 4.sınıfa gectim 2.oğretim ne kadar yatıracam Tmden inşaat muhendisliği mimarlık İkinci oğretimden birinciye geciş ders kaydı donem arası Ders Kayıtları Hakkında ? Karabuk'te okuyanlar/okuyacaklar - ACİL! Yaz Okulu- Harfli Not Sistemi DC. Lutfen Yardım aynı anda 2 on lisans secmeli ders secme hakkında soru Danışman onayına gitmiyor ! Bilişim Teknolojileri Staj Dosyası Orneği 63 Sayfa Paylaşıyorum Muafiyet sorunu universite değiştirme(yardım) yatay geciş yardım burs yardım Oğrenci belgesi hakkında yardım Karışık durumuma yardım Muafiyeti gecemezsem ne olur? Malzeme Bilimi ve Metalurji Bilgisayar Oğretmenliğinden Yonetim Bilişim Sistemlerine Geciş acil yardım Universite siteye girişte sorun yaşıyorum yardımlarını bekliyorum ( Acil ) arkadaslar lutfen acil cevap yazın universite bırakma konusunda.. Ek Yerleştirme- Puanımdan Fazla Olan Bolume Kayıt Olamıyormuyum? acil yardım.. yatay geciş acilll universite de rapor?? 4.5x6 cm fotoğraf 4 yıllık ogretmenlık okuyorum acaba boyle yapabılırmıyım.? Foto değiştirme Rektorluk bursu hakkında yardım lutfen! Onemlİ!!! kalkan harclar ve katkı kredisi alan ogrenciler ile ilgili soru Yatay geciş ile ilgili bi sorum var Bahar donemi yeni kitaplarmı verilicek ?? Yatay Geciş icin ... ? Yatay geciş icin illaki aynı bolum olması mı gerekir? Hazırlıkta yatay geciş varmı ? Para Biriktirme Problemi!! Yatay Geciş acil yardım Yatay geCİŞ odtU İtU Fen edebiyattan - Eğitim Fak. Geciş kayıt yenileyip gitmemek Bolum değiştirmeyle alakalı acil yardım Askerlik Tecil hakkında( biraz değişik) Duzce Univeristesi Hakkında OSYS Sonuc Belgesinin onaylı fotokopisi Almanyadan gelip Turkiye de okumak ?? zorunlu hazırlık sınıfından turkce bolume geciş Gazi Universitesi Hazırlık Devamsızlık yurt disindan gelip Turkiyede universte okumak acill yardim.. sağlık liselerinden olmayanların geciş şansı varmı ? ACİLL Universiteler arasi gecis nasil yapilir yatay geciş hakkında bir soru vakıf universitesinden kayıt sildirme Askerlik Tecil Hakkım Varmı? Asker'e gecmi gideceğim ? Universiteyi dondurdum ve KYK'dan Burs Cıktı Yardım universite devamsizlik sorunu . Meslek yuksek okulları arasında nakil işlemi ? universite askerligi tecil ettirir mi 2012-2013 eğitim oğretim yılında 2 yıllıklar ne zaman tamamen mezun oluyor? Matematik Universiteyi Bırakmak İstiyorum .. Universite Sınıfta kalma hakkı ? Devamsızlık Kağıdı Yatay Geciş Hakkında? Universite Devamsızlık ? Ders kayıt soru bi bakın arkadaşlar 2 senelik uni de 1. sınıf ilk donemde okul deiştirmek mumkunmu ? 2.yarıyıl(bahar donemi) harc yatırmasam ne olur ? Alttan ders!!!!!! Yatay Geciş - Yeterli Puanım Yok Burs Nasıl Kesilir ? 2013 Kredi/Burs Yatay Geciş 1 DK Ayırın. On-line anket: ‘nasıl yapılır kavramının’ internette kullanımı Devamsızlık la ilgili Yatay Gecişte Ortalama Şartı bilgisayar muhendisliğinden işletmeye geciş Butunleme sınavlarıyla ilgili sorum var Geciş yapmak istiyorum.. Uzaktan eğitim ile ilgili soru oğrenim belgesi diplomamı oluyor muhendislik hakkında(bilgisayar mı endustri mi acil gecis yapacam)!!! Gazi Universitesi Hazırlık Devamsızlık Yatay Geciş : Akdeniz universitesi >> İstanbul(herhangi devlet universitesi) anadolu universitesi---)))kocaeli universitesi-ytu yatay geciş ygs-lys ile universite değiştirmek Yatay Gecis Yapmak Diploma ile ilgili. butunlemelerde puan sistemi Kredili sistem yardım!! Finale girmeyen But'e Girebilir mi ?ACİLL Şartlı başarılı gecmek yardım MERHABA ARKADAŞLAR CAN EĞRİSİ HAKKINDA LUTFEN YARDIM pls Butunlemelerden Sonra Yatay Geciş .. ? Yatay geciş ? Butunleme dd ve dc olan dersin butunlemesine girilebilir mi acil arkadaşlar Marmara Universitesinde Butunleme Nasıl Oluyor? Sınıf oğr PDR butunleme olayı Muhendislere Pedagojik Formasyon Butunleme Sınavı Not Hesaplaması Dondurma-Kayıt yenileme Acil. ~Yaz Okulu Kaltı Mı ? ~ Sınıfı Gecmek .. ogrenci kartının kayboloması but harf notu Universitede hazırlık ile ilgili Akdeniz Universitesi Bağıl Değerlendirme Gecme notu Alttan kalan dersler Kayıt sildirme Okulu dondurdum acil yardim hazırlık kalmayla ilgili bir soru?? Butunleme haftasında oğrenci işleri acık olur mu? Universite kayıt sildirme hakkında Yatay Gecişte Alttan Ders Olması son siniftayim, 3 yildir hicbir derse girmedim. Yatay geciş kayıt iptali? Yatay geciş ile yurtdışı! acil!! +rep yağmuru!! Şartlı geciş hakkında ciftanadal hakkında harc parası Yatay geciş hakkında(Akdeniz Universitesine) yaz okulunu başka okulda almak Yatay Geciş Sonucu Ve GeReKLİ EvraKLaR E-Okuluma İzinsiz girilmiş Gazi Universitesi butunleme hakkında bir bakarmısınız arkadaşlar lutfen.. Gano universite işlemleriyle ilgi yardım istiyorum %10 Hakkında Soru Ticaret ve Teknoloji Ustten ders almak icin not ortalaması ? 2 yıllık uni(myo)- 2. yıl yatay geciş Tahakkuk bedeli nedir? 4 Yıllılk Universiteyi Yarıda Bırakıp ONLISANS diploması almak Not hesaplama hazırlıktan hazırlıksız uniye geciş hakkında Not ortalaması 2. oğretim %10 a girme kriteri nedir? Yatay ve dikey geciş hakkında