Olay, Bahcelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Belediye Toplu Konutları'nda ziyarete gittiği yakınıyla bahcede oturan Yunus Culhacıoğlu (54), aniden bacağında bir yanma hissetti. İlk once taş değdiğini zanneden Culhacıoğlu, bacağının kanadığını gordu. Ayağına bir mermi isabet ettiğini fark eden Culhacıoğlu, İlce Devlet Hastanesine giderek tedavi altına alındı. Culhacıoğlu'nun bacağına saplanan mermi 4 gun sonra yapılan mudahaleyle cıkartıldı.
Olayla ilgili konuşan Culhacıoğlu, “Belediye konutlarında akrabamın evinin bahcesinde oturduk cay iciyorduk. Silah sesi duymadık. Nereden, nasıl geldiğini kimse gormedik. Biz once taş değdi sandık. Sonra baktığımızda bacağımdan kan akmaya başladı. Vurulmasına vuruldum. Bari şu cayımı iceyim de oyle gidelim hastaneye diye soyledim. Orada cocuklarımız da vardı. Rabbim onları sakında, mermi bana geldi. Ya o cocuklara gelseydi. Benim bu cektiğim acıyı onlar cekebilecek miydi” dedi.
Bu olay nedeniyle mağdur olduğunu dile getiren Culhacıoğlu, ailesine kendisinden başka bakacak kimsenin olmadığını soyledi. İnsanların vurdumduymazlığının sucsuz insanlara zarar verdiğine dikkat ceken Culhacıoğlu, ”Benim vurulmamdan once de TOKİ konutlarında bir cocuk başından vuruldu. Olayın arkasından benim başıma bu olay geldi. Duğunler eğlenmek ve oynamak icindir. Silah atma yeri değildir. Her canı sıkılan da silah atarsa artık evimizin onunde ve bahcemizde oturmaya korkar olacağız. Cunku artık ben bu korkuyla duğunlere ya da evimin onunde otururken hep aklıma gelecek. Acaba bir yerden mermi gelecek mi diye duşunup duracağım. Doktor ameliyattan sonra bir ay daha ayağının ustune basma dedi. Ama benim oyle bir şansım yok. Ayağa kalkıp, calışmazsam evimizi gecindiremem. Acı cekerek, o cektiğim acıya katlanarak işimi yapmak zorundayım. O silahı atan kişi olaydan sonra hastaneye gelseydi ve bizlerden ozur dileseydi ondan şikayetci olmazdım. Ama şimdi bulunduğu zaman şikayetci olacağım kesinlikle. Cunku bana yaşattığı acıyı ve zorluğu kimse bilemez. Eğer ki intihar edecekken etmediyse hakkımı helal ediyorum. Ama zevk icin attıysa hicbir şekilde hakkımı helal etmiyorum diye soyledi” ifadelerini kullandı.
Serkan Şansever