Google, 250 milyon dolara Wildfire isimli teknoloji şirketini satın aldı.
Facebook’un yaratıcısı Mark Zuckerberg’in kız kardeşi Arielle Zuckerberg, tatildeyken calıştığı şirketin Google tarafından satın alındığını oğrendi ve şok oldu.
Şirketin calışanları arasında Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg’in kız kardeşi Arielle Zuckerberg’in yanısıra diğer kız kardeşi Donna Zuckerberg’in eşi Harry Schmidt de var. Yani Zuckerberg ailesinden iki kişi Google’da calışıyor. Facebook’taki tek temsilci ise Mark...
Bugun sosyal medyada gucu elinde bulunduran Facebook’un bu alandaki en buyuk rakibi Google.
Satın alma işlemi gercekleştiği zaman, Mark Zuckerberg’in kız kardeşi resmen bir Google calışanı olacak.
Satın alma işlemi sırasında yurtdışında tatilde bulunan Arielle Zuckerberg, Facebook uzerinden yayımladığı mesajda şunları soyledi: “Şu an İsrail’deyim ve biraz once artık bir Google calışanı olduğumu oğrendim. Yalan soylemeyeceğim. Bu biraz garip bir his. Fakat aynı zamanda Wildfire ekibinin bir parcası olduğum icin gurur duyuyorum.” Arielle Zuckerberg İsrail’deki tatili sırasında Devlet Başkanı Şimon Peres’i de ziyaret etti.
Peres Facebook’taki sayfasına, “Zuckerberg ailesine saygı duyuyorum; saygı duymamın sebebi sadece yaratıcılıkları değil, geleneklerinin gucunu kalplerinde taşımalarıdır, Arielle ve onunla birlikte İsrail’i ziyaret eden tum arkadaşları ile gurur duyuyorum’ diye yazdı.
Kaynak