Calışanlarına sağladığı eğitim fırsatları konusunda uzmanlaşan şirketlerin odullendirildiği yarışmada Turkcell Akademi, “Oğrenim Teknolojileri” dalında odul alarak Turkiye’de bu alanda odul alan ilk firma oldu.
Şirket ici eğitimler konusunda dunyanın en koklu oluşumlarından biri kabul edilen Corporate University Xchange, bu sene 11.’si verilen The CorpU Mukemmeliyet ve Yaratıcılık Odulleri’nde (The CorpU Awards for Excellence and Innovation) Turkcell Akademi’yi, “Oğrenim Teknolojileri” (Learning Technologies) dalında odullendirdi. Odul toreni, Pennsylvania Universitesi’nin Philadelphia kampusunde Kuresel Liderlik Konferansı sırasında (The Global Leadership Congress) gercekleşti.
Turkcell Akademi Bolum Yoneticisi Banu İşci Sezen, torende yaptığı konuşmada, “Turkcell olarak insana ve calışanımıza yatırım yapıp iş sonuclarında fark yaratacağımıza inanıyoruz. Teknoloji ve iletişimde liderliğimizin yanı sıra kendimizi bir ‘okul şirket’ olarak goruyoruz. Calışanlarımıza sunduğumuz eğitim modelleri ile bugun burada bu odulu alıyor olmaktan oturu cok gururluyuz. Aldığımız exellence-mukemmeliyet odulu ile bu alanda dunyanın en iyisi olduğumuzu kanıtladık” dedi.
“Sanayi-universite İşbirliği”, “Liderlik Gelişimi”, “Ortaklar arası Uyum”, “En İyi İşbirliği”, “Olcum”, “Pazarlama”, “Lansman” ve “Oğrenim Teknolojileri” olmak uzere 8 dalda verilen odullerde, Turkcell Akademi’nin odul aldığı dalda daha once Intel, MasterCard gibi dunyaca unlu firmalar odul almıştı.
The CorpU Mukemmelliyet ve Yaratıcılık Odulleri, şirketlerin şirket ici eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren koklu ve tarafsız bir organizasyon. Johnson & Johnson, Hitachi Data Systems, Shell Oil, UPS, Symantec gibi prestijli firmaların yetkililerinden oluşan bağımsız juri kurulu, şirketlerin ve kamu kuruluşlarının calışan performansını artırmak icin uygulamaya koydukları eğitim programlarını araştırarak en iyileri odullendiriyor.
veteknoloji
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Turkcell Akademi'ye ABD'den Buyuk Odul