ilginc bir urun

Genel ozellikler
Comfydesk, Aliminyumdan yapılmış, kaucuk bilek desteği bulunan, 360 derece acılı butonlar yardımı ile değişik şekillere getirilebilen, notebooku koyabildiğiniz tablanın dahi ayarlanabildiği, gorunumu guzel ve hemen hemen her yerde kullanılabilen bir sehpa.

Ağırlık ve olculer
Comfydesk 2,2 kg ağırlığında ve katlanmış halde 56cm x 30cm x 4.7cm olculerindedir.
Ayrıca kurulum sırasında 20mm ile 540 mm arasında yuksekliğe gore ayarlanabilir.

Kullanılan malzeme
Comfydesk ısıyı absorbe edebilen ve hafifliğini sağlayan aliminyum alaşımdan yapılmıştır.

Uygun notebooklar
Comfydesk 15kg taşıma kapasitesine sahipmiş. Dolayısı ile piyasada satılan butun notebooklar icin rahatlıkla kullanılabilir.

Kullanım alanları
Comfydesk evde yatarken, otururken, kitap okurken, sehpa olarak, bahcede, seyehatte, otelde, hastanede ve benzeri aklınıza gelebilecek bircok yerde, bircok şekilde kullanılabilir.

Comfydesk notebook sehpası hakkındaki yorumlarım

Acıkcası ilk kullanımda biraz zorlandım ama alışınca gercekten basit bir ayarlama yontemi var.
Eklem yerlerindeki tuşlara basıyor ve istediğiniz acıya getiriyorsunuz, tekrar bastığında kilitleniyor ve sabitleniyor.
Her iki ayaktaki acıların birebir aynı olması gerekiyor, yoksa denge problemi yaşayabilirsiniz.
Merak edenler olursa resimlerdeki şekiller icin acıları yazabilirim,not almıştım.

Cihaz oldukca hafif. Kaucuk bileklik oldukca iyi duşunulmuş.
Heryere uyum sağlıyor. Şu anda kanepede oturup arkama yaslanmış olarak bu yazıyı yazıyorum. Monitorde tam gozumun hizasında.

Sonuc olarak;
Oturma odasındaki calışma masamı icerideki odaya almaya ikna oldum. Bence gayet guzel bir cihaz.
comfydesk com tr