Okulum endustri meslek lisesi ve şehirde ne kadar ipini koparan serseri apaci varsa buranın duzune doluşmuşlar.
Anadolusunda okusamda binalar aynı oldugu icin mecbur bunları cekmek zorunda kalıyorum.
Hergun yaşadığım olaylar şoyle
1.Olarak sınıfımla ilgili
Herifler sınıfta iyi top oynayan bi cocuga kendilerini ispatlamak icin resmen g*tlerini yırtıyorlar.Ona vuruyorlar sınıfta kavgalar felan sacma sapan şakalar.Kucuk duşurucu laflar felan yani onun icin yapmadıkları şey kalmıyo.

Sonra diğer 1 cocuk okulda dedigim serseri tiplerle anlaşan biri corcik felan giyer boyle bi artis sormayın.Uflesen geberecek turde ne kalıbı var nede başka bişeyi ama sırf tanıdıklarına guvendiğinden sınıfta adam yerine koyuyorlar.Tabi bende onu takmadıgım icin bu aralar bana sardı.

Neyse sonrasında okul ortamı neredeyse en buyuk problemim bu
Okulumuz fazlasıyla buyuk kapalı bir cezaevi misali birşey,bina tiplemeleri felan
neyse işte okulun koridorlarında kapılarda gecen kızları dikizleyen sırf kızların dikkatini cekmek icin koridor boyunca koşturup kavga eden cocuklar bile var.

Lise4 ler bi artisler boyle herifler kollar 2metre yana acık titreye titreye yuruyorlar boyle normal bi yurume degil boyle dişlerinin arasından bi tukmuk cakıyorlar bide boyle laaap direk yerde.
Sonra

OKUL TUVALETLERİ
Burası en nefret ettigim yer ya arkadaşım bu kadar pis iğrenc olunmaz ya.Hani tuvaletini yaparsın temizlersin felan ama temizleme şansımızda yok adamlar kucuk kovalar var ne deniyosa artık onların icine işiyorlar s*cıyorlar felan birsuru iğrenclik.
Ayakta işimizi gorduğumuz yerde bile herif oyle bi yapmışki artık doldurmuş orayı artık varya nasıl yaptıysa o tuvalet kokudan gecilmiyor boyle en az 4gunluk o kakalar.Ve halada duruyorlar musluklar desen kimin neresini elleyip oraları elledigide belli değil.

Nasıl gecicek bu 2 sene ya.Benim gibi olan kmse varmı onu merak ediyorum asıl.