HP Butunleşik Bulut, buluta gecmek isteyen işletmelere guven verecek yeni secenekler sunuyor!

HP sektorde ortak bir mimari kullanan ilk karma cozum seceneği olan HP Butunleşik Bulut portfoyunu duyurdu. HP Butunleşik Bulut geleneksel BT sistemleri ile ozel, yonetilen ve genel bulut yapılarını ortak bir mimaride birleştiriyor.

Kurumsal ihtiyaclar icin ozel olarak geliştirilen HP Butunleşik Bulut; bulutun gucunu altyapıdan, uygulamalar ve

bilgi yonetimine kadar her alana taşıyarak aşağıdaki avantajları sağlıyor.

· secim Ozgurluğu: Birden fazla hipervizoru, işletim sistemini, geliştirme ortamını ve bunların yanı sıra heterojen altyapılar ile kapsamı kolayca genişletilebilen bir cozum ortağı ekosistemini destekleyen ortak standartlara dayalı acık bir yaklaşım.

· Guven: Bilgi yonetimi, uygulamalar ile altyapıyı kapsayan bir yonetim ve guvenlik cozumu.

· Tutarlılık: Tek ortak mimari...

HP Butunleşik Bulut; sektor lideri HP Butunleşik Altyapılar, HP Butunleşik Yonetim ve Guvenlik ve Butunleşik Bilgi cozumleri ile gelişmiş OpenStack teknolojisini bir araya getiriyor.

HP Yazılım Grubu'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Strateji Direktoru Bill Veghte, "Bulut bilişim ve mobil bağlanabilirliğin butunleştirilmesiyle birlikte altyapı kurma, uygulama geliştirme ile bilgi paylaşımı yontemleri de değişiyor. HP Butunleşik Bulut kurumların genel, ozel ve yonetilen bulut hizmetlerini mevcut BT sistemleriyle harmanlayarak değişen şartlara hızla uyum sağlayan sorunsuz karma ortamlar oluşturmasına imkan tanıyor" dedi.

Sektorde yapılan son araştırmalar yeni yaklaşımlara işaret ediyor

HP'nin yaptırdığı bir araştırma, organizasyonların hizmet verme yaklaşımında onemli değişiklikler olduğunu

gosterdi ve bulut bilişimle ilgili yatırım kararlarının genellikle BT departmanlarının onayı olmadan alındığını ortaya koydu.

Araştırmada buna ek olarak kurumların yarısının BT departmanlarının onaylamadığı bulut cozumlerini kullandığı ve yuzde 18'inin ise buluta gecme konusunda kararsız olduğu tespit edildi. Genel ve ozel bulut modellerinin 2020 yılına kadar iki kat yaygınlaşacağı tahminleriyle birlikte değerlendirildiğinde, kurumların başarılı olmak icin buluta en basit ve guvenli cozumlerle gecmesi gerektiği ortaya cıkıyor.

CHİP