"Hızlı Eğitim", kuresel kriz sebebiyle maliyeti yuksek eğitimlere sahip olamayanlar icin bir fırsat. Bilgisayar ve internet destekli olan bu alternatif eğitim, etkileşimli video, telekonferans gibi bir cok aracla sunuluyor.
Hızlı eğitim sistemiyle "vasıfsız" kimse kalmayacak! Profesyonel yeterliliğe taşıyan 'Hızlı Eğitim' projesi, genclere iş kapılarını da "hızlı" acıyor, herkesi "kalifiye eleman" haline getiriyor.
Bir "e-oğrenme" modeli olan "Hızlı eğitim"e katılıp oğrenim gorenler sertifika da alıyor. Mesleki ihtiyaclara gore ongorulmuş mufredatı kapsayan Hızlı Eğitim'in hitab ettiği kesim cok geniş yelpazede; bilgisayar programlarını bilmediği icin işe giremeyen gencler, yeni beceriler kazanarak iş değiştirmek isteyen mutsuz calışanlar, okula giden cocuklarına ozenen ev kadınları bu sistemden faydalanıyor.
Bilişim teknolojileri eğitimlerinden, kalite sistemleri eğitimine, kişisel gelişime kadar cok sayıda ders seceneği mevcut. "Prestijimi Arttırmak İstiyorum", "Medikal Pazarlama Nasıl Yapılır?" gibi ihtiyaca gore şekillenen programlar da dikkat cekiyor. 'Nasıl mutlu olabilirsiniz?" sorusuna yanıt arayan ve olumlu yaşamın psikolojisini kapsayan "kişisel gelişim" dersleri bile var! Dilerseniz olumlu duşunce teknikleri dersiyle kariyerinizi yeniden planlayabiliyorsunuz. Cayınızı icerek evde İngilizcenizi veya satış tekniklerinizi geliştirebiliyorsunuz. 60 dolayında eğitimi barındıran eğitim paketinde her eğitim 1 liraya geliyor!
Eğitim sonunda verilen sertifikalara bir ornek.
"Hızlı Eğitimi"in mimarı Bilişim Uzmanı İlkay Ozturk, "Kişisel gelişime ve mesleki eğitime onem veren, kalifiye hale gelmek isteyen herkesin ayağına 'okul' getirdik" diyor. Bilgisayar ve internet destekli bu alternatif eğitim modeli, etkileşimli video, telekonferans gibi bir cok aracla kişiye ulaşıyor ve işinde uzmanlaşmak isteyen herkes icin onem taşıyor.
E-sertifika donemi
'Hızlı Eğitim' projesi, (www.hizliegitim.com) genclere iş kapılarını hızlı acıyor. İnternet Uzerinden, coğrafi sınırlar olmaksızın, kaliteli ve cağdaş olanakların kullanımı soz konusu. Program cercevesindeki e-dersler, mesleki ihtiyaclara gore ongorulmuş mufredatı kapsıyor. Gunumuz işverenleri genel iş gereksinimlerine cabuk adapte olabilecek bilgi ve kabiliyet duzeyi beklediği icin, hızlı teknolojik değişimi takip eden niteliklere onem veriyor.
Goruntulu, sesli cok sayıda hazır eğitim iceriğine sahip "Hızlı Eğitim"de okumalar oneren, araştırma konularına yonlendiren ve tez odevleri veren sanal oğretmenlerle "gercek sınıf" psikolojisi soz konusu. Canlı ses ve video ile goruntu paylaşımı, “bilgisayar konferansı” vb gibi tekniklerle kişi eksiksiz eğitim alıyor.
Sure baskısı yok!
Her ders icin uzmanlar tarafından ozel olarak hazırlanan animasyonlar ve gorseller ile zenginleştirilmiş ders iceriklerine internet uzerinden istedikleri zaman diliminde erişebiliyor. Kişisel gelişim ve iş becerisi sağlayan eğitimleri "hızlı" bicimde tamamlayan herkes, sertifikalarını da hemen alıyor. Bu sertifikalar istenildiği takdire ıslak imzalı veya onaylı olarak adrese postalanıyor.
Sıkıcı eğitimlere zaman harcamak yerine artık daha verimli projelerle ve kolay oğrenmeyi hedefleyenler kazanıyor. "Hızlı Eğitim"de, 60 dolayında eğitim iceriği bulunuyor ve bir eğitimin kişiye maliyeti 1 liraya geliyor!
mynet