Yandex, Turkiye'deki tum şehir ve yolları iceren ucretsiz navigasyon uygulamasını ortaya cıkarıyor!

[IMG]http://img6.**************/img6/3640/zy5r.jpg[/IMG]

Turkiye'de faaliyete gectiği ilk aylardan bu yana, geniş urun ve hizmet yelpazesi ile kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmayı ilke edinen Yandex, 2013 yılının sonbahar aylarında ucretsiz bir mobil navigasyon uygulaması olan Yandex.Navigasyon'u kullanıma sunacağını duyurdu.

Kullanıcılar tarafından buyuk ilgi goren ve kitle kaynaklı gercek zamanlı trafik bilgisi de iceren Yandex.Haritalar servisini temel almasının yanı sıra, şirketin haritacılık alanındaki benzersiz tecrubesinin bir urunu olan Yandex.Navigasyon, Turkiye'deki tum şehirlerin ve yolların guncel vektorel haritalarını icerecek. Uygulamanın one cıkan ozellikleri arasında son derece kullanıcı dostu arayuzunun yanı sıra; ucretsiz oluşu, kitle kaynaklı ve gercek zamanlı trafik bilgisi sunması, trafik yoğunluğuna bağlı olarak en hızlı alternatif rotaları onerebilmesi ve sesli yol tarifi ozelliği bulunuyor.

Yeni uygulamanın mujdesini veren Yandex.Turkiye Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalcındağ, "Lansmanından bu yana, Yandex.Haritalar ve bu urunumuzun bir parcası olan Yandex.Trafik ozelinde cok olumlu geri donuşler aldık. Ozellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda en hızlı alternatif rotaları onermesi ile cok kısa bir surede Rusya ve Ukrayna'da en populer Yandex uygulaması durumuna gelen Yandex.Navigasyon'un bu başarıyı Turkiye'de de yakalayacağına inanıyorum." dedi.

iOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanılabilecek olan uygulamanın navi.yandex.com.tr adresindeki tanıtım sayfasında iletişim bilgilerini bırakanlar, Yandex.Navigasyon kullanıma sunulduğu gun haberdar edilecek.

Detaylı bilgi icin navi.yandex.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

KAYNAK