Arkadaşlar Bu Sene LGS Sınavına gireceğim. Sozel derslerim İyi Fakat Sayısal derslerim kotu. Ozellikle matematikten hic anlamıyorum. Deneme sınavlarında Sozel derslerden iyi sonuclar alıyorum. Ama sayisallar dediğim gibi kotu. (Sayısal olarak Fen Bilimleri dersim fena değil ama matematigimi deneme sınavında boş bırakıyorum)

ŞİMDİ DEMEK İSTEDİĞİM MESELELER DALGA GECECEKLER VEYA ALAKASİZ CEVAP YAZACAKLAR KONUYU KAPATIP GİDEBİLİR...

1- Deneme Sınavlarında Matematiği Boş Bırakıyorum (3 Yanlış 1 doğruyu goturdugu icin) LGS Sinavindada Matematiği boş bıraksam sıkıntı yaşar mıyım?

2- Cok cekingen ve Utangac biriyim. Kimse ilede dovusmedim. ALLAH Korusun Kotu Bir Liseye gidersem Orda Serseriler cok olacağını biliyorum. Hatta serseriler (Dayak,Ustune Tukurme, Dalga gecme, Paranı calma vs) gibi şeyler yapıyorlarmiş lisede. Serserilere karşı ne yapmam gerekiyor? Daha kimse ile dovusemedim bile. Onlara diklensem bile dayak yersem ne olacak? Şuanda 8.sinifimda bile 2 tane benim ile uğraşan tip var yine onlara sesimi cıkarmıyorum. Ama lisede daha felaket bir durum olursa nolacak?