Verbatim dinamik aydınlatmaya uygun yeni nesil OLED modul yelpazesini genişletti.

Mimarlar ve ic mimarlar sıcak noktalar, goz kamaştıran parlamalar veya rahatsızlık veren karanlık alanlar olmadan atmosferik aydınlatma oluşturmak icin OLED teknolojisini kullanabilirler. Verbatim, dinamik duvar aydınlatmaları oluşturmak icin en son VELVE OLED modullerin nasıl kullanılabileceğini gosterecek. VELVE OLED'ler ahenkli yumuşak ışık cıkışı, entegre kalibrasyon ve panodan eşit bir ışık dağılımı sunmasıyla sahne aydınlatmasında, disko ve bar ortamlarındaki yeni uygulamalarda yaratıcı kullanım icin oldukca uygun.

Verbatim, kullanıma hazır modullerden kompakt yeni bir set sunacak ve isteğe gore ozel yapım OLED panel boyutları da oluşturabilecek. Birinci secenek 131mm x 44mm ve ikinci ise sadece 65mm x 72mm olculeriyle orijinal boyutunun dortte biri. Her biri sadece 5mm derinliğe sahip. Hem baskılı devre kartı arkaya monte edildiği hem de kablolama ile bağlı bir elektronik kontrol unitesi yerleştirildiği icin bu seride yer alan OLED modullerin profili daha kucuk, daha ince ve daha hafif hale getirilmiş.

Renk ayarlanabilir VELVE OLED modullerin son serisi 3000K renk sıcaklığında metrekare başına 2000 kandelalık aydınlık yaymasıyla ve her bir panelin kırmızı, yeşil ve mavi (RGB) renk karışımı sağlamasıyla ambians aydınlatması icin ideal.

Verbatim standını ziyaret edenler, yuksek performanslı halojen destekli LED spot aydınlatmaları da gorebiliyorlar. Şirketin kısılabilir PAR16 GU10 ve MR16 GU5.3 lambaları; dukkanlarda, muzelerde, restoranlarda ve otellerde vurgulu aydınlatma ya da hoş bir arka plan ışıklandırması icin veya evlerde ince bir zevk eklemek icin ideal bir secenek sunuyor. Şirket ayrıca, 850 lumen cıkış sunan ve perakende uygulamalarında yardımcı olması icin guclendirilip bir kısa form faktoru uyarlanan yeni AR111'i sergilemeyi planlıyor.

Verbatim EUMEA, LED İş Geliştirme Muduru, Jeanine Chrobak-Kando: "Verbatim, veri depolama alanında oncu bir firma olarak tanınmış olmasına rağmen markanın kokleri aydınlatma alanında da yarım yuzyıldan fazla faaliyet gostermektedir. Mitsubishi Chemical Corporation'ın uzmanlığı ile desteklenen Verbatim'in LED ve OLED urun portfoyu, kalitesi, uyumluluğu ve alanında liderlik performansını ortaya koymasıyla her zaman guvenilebilir bir teknoloji sunmaktadır. " dedi.

Kaynak