Epson, yuksek performans, ekoloji ve tasarrufa odaklanan yeni stratejisini ortaya cıkardı!

Baskı teknolojileri uzmanı Epson, 'Baskı icin Tasarladık' adını verdiği, yeni profesyonel baskı teknolojileri stratejisini acıkladı. Ticari baskı sektorune odaklı calışmalarını yoğunlaştıran Epson, uretim ve endustriyel sektore hizmet edecek bir dizi yeni dijital urunu piyasaya sunduğunu duyurdu. 'Baskı icin Tasarladık' stratejisi ile Epson, tekstil, etiket, ambalaj uretim alanlarındaki kullanıcılarına yonelik ozgun urun ve teknolojilere yatırım yapacak. Epson bu alandaki urun serisini, onumuzdeki birkac yıl icinde ikiye katlayacağını, endustriyel baskılama alanı gelirini ise 4 katına cıkaracağını acıkladı.
Epson profesyonel baskı pazarının yuzde 65'ine sahip
Hassas goruntuleme teknolojileri geliştirilmesi alanında uzun vadeli calışmalar icinde olan Epson, fotoğrafcılık, sanat ve prova baskı uygulamalarında kullanılan Stylus Pro yazıcı serisi ile bugun, dunya capında yuzde 65 pazar payına ulaştı. Epson, yuksek performans, ekoloji, tasarruf ve geniş urun yelpazesi ozelliklerini bir arada sunan yeni 'Baskı icin Tasarladık' stratejisini kullanıcılarının geri bildirimleri ile geliştirdi. Kağıt, enerji ve sarf malzemesi kullanımı anlamında ekonomik olan bu urunler, aynı zamanda cevre dostu ve baskı ihtiyacına ozel pek cok secenek sunuyor.
UV sistem kullanan ilk Epson cihazı SurePress "X" drupa 2012'de...
Epson bu yıl gercekleşecek 'drupa 2012' Fuarı'nda da bu yeniliklerine odaklı bir tanıtım yapacak. Yeni, tek gecişli Micro Piezo satır başlığı teknolojisini iceren ve UV bağlantısı kullanan ilk Epson urunu olan yeni nesil SurePress "X" etiket baskı urunu de bu fuarda tanıtılacak. Epson ayrıca, dijital kuru laboratuvar sektorune girdiğini de ilan ederken, yuksek kalite, isteğe bağlı fotoğraf ve kart baskısı gibi ozelliklere sahip SureLab SL-D3000 urununu duyuracak. Fuarda aynı zamanda diğer cihaz geliştirmeleri arasında, yeni urun yelpazesine destek olabilecek, yeni nesil su bazlı ve renkli murekkep setleri de yer alacak.