Windows 8, Microsoft'a gore henuz piyasaya cıkmadan milyonlara ulaşmayı başardı...
Bir suredir kullanıcıların beğenisine sunulan Windows 8 onizleme surumu hakkında, son zamanlarda olumsuz eleştiriler yapılmıştı. Fakat bu durum yavaş yavaş değişiyor gibi...
Windows'un başkanlık koltuğunda oturan Steven Sinofsky'e gore Windows 8 işletim sistemi şu ana kadar uretilmiş olan Windows işletim sistemleri arasında en cok denenen ve test edilen surum olmuş durumda. Geniş kitlelere hitap eden Windows 8 onizleme surumu, Sinofsky'e gore daha once gorulmemiş derecede başarılı elde etti.
Microsoft, Windows 8'in gelişim sureci icerisinde "Developers, Consumer ve de Release" olmak uzere uc farklı model ile karşımıza cıktı. Yapılan araştırmaya goreyse şu ana kadar toplam 16 milyon PC'de Windows 8 işletim sistemi kurulmuş ve sistem icerisinde bulunan hataları duzenlemek icin bircok yenilik yapılmış. Bundan sekiz hafta kadar once yayınlanan "The Release Preview" ise yedi milyondan fazla kere indirilmiş durumda.
Şimdiyse gozler, Windows 8'in 26 Ekimde piyasaya cıkan son surumune cevrilmiş durumda.
kaynak
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Windows rekor rakama ulaştı! [BT]