Pek cok kişi farkında olmasa bile Foxconn dunyanın en buyuk anakart hata sadece anakart değil donanım ureticilerinden biri konumda. Devasa tesislere sahip olan Foxconn bugun pek cok donanım firması adına uretim yapmakta Hatta firmanın buyukluğunu konusunda uzman buyuklerimizden birinin "Foxconn bugun pek cok kullanıcı tarafından tanınan anakart ureticilerinin birkacını aynı anda satın alabilir" ifadeleri daha acıklayıcı olacaktır sanırım. Foxconn son donemde anakartlarında hız aşırtma yani overclock konusuna da ağırlık verdiğini ve oluşturduğu"Quantum Force" isimli ozel seri altında overclock konusunda iddialı anakartlar hazırlamakta olduğunu biliyoruz. Hatta serinin ilk temsilcisi olan P35 yonga setli Mars kod adlı anakart dikkat cekmeyi başarmıştı. Donanım dunyasının onde gelen isimlerinden Shamino'nun teknik danışmanlığında yeni anakartlar hazırlamakta olan Foxconn'un yakında duyuracağı anakart modelleri cok ses getirecek gibi gozukuyor. Şimdilik detayları acıklanmayan anakartların bazı gorsellerini fikir vermesi acısından sizler ile paylaşıyorum.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Foxconn Yeni Anakartları ile Cok İddialı