Apple gercekten bir "mini iPad" uretmeyi duşunuyor mu? Cevap bu e-postada gizli...
Apple ve Samsung arasında devam eden davada dikkat ceken en son gelişme, şuphesiz Apple yoneticilerinin iPad'in daha kucuk bir surumu hakkındaki konuşmalarının ortaya cıkmasıydı.
Bahsedilen e-postalardan bir tanesinde Apple internet yazılımları ve hizmetleri başkanı Eddy Cue'nin Tim Cook, Scott Forstall ve Phil Schiller'a gonderdiği e-postada 7 inc'lik bir iPad fikrini desteklediği goruluyor. İşte 24 Ocak 2011'de gonderilen o e-postanın Turkceye cevirisi:
"Samsung Galaxy'yi kullandım ve aşağıdaki yorumların coğunu kabul ediyorum (iPad'i bırakmak dışında). 7 inc'lik bir tablet piyasası olacağına inanıyorum ve biz de boyle bir tablet uretmeliyiz. Bunu şukran gununden bu yana Steve'e birkac kez iletmiştim ve son defasında oldukca olumluydu. 7 inc'lik bir tablette e-posta ve kitapları okumak, Facebook'da gezinmek ve video seyretmek bence oldukca cekici. Web'de gezinmek, şuphesiz en zayıf halka, ancak yine de yapılabiliyor."
Bu e-posta, Steve Jobs'un 7 inc'lik bir iPad'e hic sıcak bakmadığı konusundaki sızıntılarla şuphesiz ters duşuyor.
Apple'ın Samsung'u urunlerini "koru korune" kopyalamakla sucladığı biliniyor. Samsung ise bu verileri Apple'ın da rakiplerinden fikir aldığını ispat etmek uzere kullanıyor. İki şirket arasındaki dava, bugun devam ediyor
kaynak
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- iPad Mini gercek mi? [BT]