Sevgili Ossye hazırlanan arkadaşlar
Yeni sistemde tum ağırlıyla karşımıza cıkan yuksek matematik konularıyla ilgili soruların coğunu oğrenciler anlamamakta bu yuzden sorular cozulememekte ve yuksek matematikten nefret edilmektedir.Gerek Lise 3de verilmeyen bu konular şimdi sınavda cıkacağından herkesi bir korku sardı.Arkadaşlar lutfen korkmayın cunku cozum bulundu:Ben Emrah ŞAHİN,Selcuk Universitesi Ziraat Muhendisliği 2.Sınıf oğrencisiyim.Lise 3 Matematiğinin hepsini aldım lisede ayrıca universitede de bu konuları yeniden aldım.Yaz ve somestir tatillerinde limit,turev ve integralle ilgili derin araştırmalar yaptım ve bunları kolay kıldım.Anlamadığınız konu,cozemediğiniz soru varsa lutfen e-mail atın.Bu arada matematik notlarımı merak edenler olacaktır.Asla ovunmek icin yazmıyorum:Lise 3:80,83,88,80,88,100 İki donemde de 5,ayrıca 1.donemde sınıftaki tek 5 (sınıf 45 kişi);Universite Guz donemi 1.sınıf:95,80:Ortalama 87Harf karşılığı:AA(en yuksek not);Bahar Donemi 1.sınıf:75,100:Ortalama 90;Harfi AA(sınıftaki tek AA);İstatistik:1.Sınıf Bahar Donemi:82,90(BA-sınıftaki en yuksek not)(Universitede ilk sınavın %40ı+final sınavının %60ı şeklinde bir hesaplama metodu vardır.En yuksek harf AA(100-90)dır.Daha sonra sırasıyla şunlar gelir:BA(85-89),BB(75-84),CB(74-70),CC(60-69) ve en duşuk gecme notu 60dır.Harflendirmeye gore en yuksek değer AA-4.00 dır.BA-3,50;BB-3,00;CB-2,50;CC-2,00dır.HAYDİ DURMA YOLLA SORULARI AL CEVAPLARI...
[email protected]
[email protected]
[email protected]
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- Oss Yuksek Matematik Problemleri