Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yuruttuğu mucadele ile tanınan ve dun İstanbul'da tedavi gorduğu hastanede vefat eden Rizeli Neslican Tay, sosyal medyanın en cok konuştuğu ve paylaştığı kişi olduSol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yuruttuğu mucadele ile tanınan ve dun İstanbul'da tedavi gorduğu hastanede vefat eden Rizeli Neslican Tay, sosyal medyanın en cok konuştuğu ve paylaştığı kişi oldu.

Neslican Tay'ın sevenleri fotoğrafını paylaşarak kendisine Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Bahceşehir Universitesi'nde Psikoloji bolumu oğrencisi olan Neslican Tay'ın ailesi gozyaşları icinde hastaneden cenazesini alarak, otobusle memleketi Rize'ye doğru yola cıktı. Neslican'ın annesi otobuse tekerlikli sandalye ile guclukle bindirildi.

[h=3]"NESLİCAN BACAĞININ YANINA GOMULECEK"[/h] Neslican Tay'ın dayısı Omer Yazıcı yaptığı acıklamada, "Bu surecte bizi bırakmayan yanımızda olan herkese teşekkur ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar. Neslican'ı dun gece kaybettik. Ama Neslican'ın bedenini kaybettik. Neslican'ın ruhu ve başlattığı savaş, başlattığı mucadeleyi miras olarak vasiyet olarak kabul ettik. Devam ediyoruz, devam ettireceğiz" dedi.
[h=3]"NESLİCAN'IN SADECE BEDENİNİ KAYBETTİK"[/h] Omer Yazıcı, "Bu konuda
Turkiye'deki bu hastalıkla mucadele eden butun herkese vermiş olduğu umudu ayakta tutmak icin Neslican'ın ruhunu yaşatacağız, yaşatmaya devam edeceğiz. Bu konuda gerek sosyal medyadaki takipci dostlarımız olsun, gerek buradaki arkadaşlarımız olsun gerek basında gorevli arkadaşlarımız olsun, herkesin elinden geleni yapacağını biliyoruz. Neslican'ın bize bırakmış olduğu mucadelenin mirasını yaşatacağız. Neslican'ın sadece bedenini kaybettik. Neslican son nefesine kadar savaştı. Bunu cok rahatlıkla surekli yanında olan birisi olarak soyluyorum.
[h=3]"NESLİCAN'IN ANNESİNİN VE KENDİSİNİN İSTEDİĞİ BİR ŞEY VARDI"[/h] Bunun anlamı şu, bıkmadı, bırakmadı, salmadı belki onun yerinde bizler olsaydık cok daha erken pes ederdik. Etmedi. Neslican'ı kaybetmedik, Neslican'ın sadece bedenini kaybettik. Ruhu yaşayacak, bizimle. Birazdan gideceğiz. Neslican'ın annesinin ve kendisinin istediği bir şey vardı. Biz iki sene evvel, Neslican'ın bacağını kestiğimiz zaman bacağını bırakmamıştık hastanede. Onu memleketimizde, Rize'de gommuştuk. Cenazesini de bacağının yanına, bedenini butunleştireceğiz orada.

[h=3]CENAZESİ BUGUN[/h] Cenazesi Rize'de olacak. Bugun Rize Sahil Camii'nde oğleden sonra cenaze namazını kılıp aile kabristanımıza defnedeceğiz" ifadelerini kullandı.

[h=3]"KESİNLİKLE MİRAS KALDI"[/h] Aileye baş sağlığı dilemeye hastaneye gelen Haluk Levent ise hastane cıkışı, "Arkadaşlar hepimizin başı sağ olsun. Az sonra otobusumuz gelecek ve Rize'ye doğru hareket edilecek. Aileyi toparladık. Kesinlikle miras kaldı. Bunu hepimiz biliyoruz. O bu mucadelenin neferiydi. 'Ben en azından savaşarak kaybederim' diyen bir kızımızdı. Hepimizin başı sağ olsun. Diyebilecek bir şey yok. Cok uzgunuz. Bundan sonra onun anısını en guzel şekilde yaşatmaya calışacağız" dedi.

Hayatını kaybeden Neslican Tay'ın cenazesi hastaneden alındı

Neslican Tay'ın cansız bedeni goren kişiden duygulandıran sozler: Gelin gibi olmuş

Neslican Tay'ın olum haberini alan anne ve babasının hali yurek parcaladı

Neslican'ın olum haberini alan Selin Ciğerci: İyi olacağım diye soz vermiştin

Hayatını kaybeden Neslican Tay icin "Son mesajını gormemişim" diyen Duygu Ozaslan kendisini savundu

Neslican Tay'ın TEDx konuşmasındaki sozleri gundem oldu: Benim icin sol bacağınızı da sevin

Hayatını kaybeden Neslican Tay'ın son paylaşımı yurek dağladı: Yaşamayı cok istiyorum

Unlu isimler hayatını kaybeden Neslican Tay'ın acısını paylaştı

Futbol dunyası, Neslican Tay'ın olumune sessiz kalmadı

Siyaset dunyasından Neslican Tay'ın olumune ilişkin mesajı: Gittin, cok uzgunuz cok

Kanserle savaşan Neslican Tay, hayatını kaybetti