Turkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mutevelli Heyeti Başkanı Selcuk Bayraktar, Turkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onculuğunde, ulkenin onemli kurum ve firmalarının destekleriyle Ataturk Havalimanı' duzenlenen, Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı olduğu TEKNOFEST İstanbul'un odul toreninde yaptığı konuşmada, TEKNOFEST İstanbul'un ikinci yılında "gokyuzune bakan her cocuğun gozundeki parıltı en kıymetli umut ışığımızdır" dediklerini hatırlattı. Bu pırıltıya 6 gun boyunca sabahtan akşama kadar şahit olduklarını belirten Bayraktar, "Dun 1 milyonu aşmıştık, bugun 1,5 milyonu da aştık ve dunya rekoru kırdık." dedi.
[h=3]"DUNYADA LİDERLİĞE TAŞIYACAKLAR"[/h] Artık milli teknoloji hamlesi aşısının tuttuğunu dile getiren Bayraktar, "50 bin genc kardeşimiz ve sonrakiler ulkemizi, teknolojide inşallah lider yapacaklar. Buradaki genc kardeşlerimiz, hepsi teknolojinin şampiyonları. Ulkemizi uzayda, havacılıkta, yuksek teknolojide dunyada liderliğe taşıyacaklar." diye konuştu.
[h=3]"3. TEKNOFEST'TE GORUŞMEK UZERE"[/h] 1,5 milyonu aşkın ziyaretcinin kendileri icin buyuk bir cesaret kaynağı olduğunu ve en buyuk desteği bir anlamda bunun verdiğini ifade eden Bayraktar, sozlerine şoyle devam etti: Aziz milletimize hepinizin huzurunda tum kalbimle teşekkur ediyorum. TEKNOFEST İstanbul, buyuk bir takım oyunu. Onde biz gorunenler dışında yuzlerce, binlerce sessiz gonullusu var. Onlara da en icten minnet duygularımı iletmek istiyorum. Bunun yanında tum emek verenlere, tum heyecanını duyanlara, tum paydaşlarımıza, ziyaretcilerimizle bire bir ilgilenen guvenlik guclerimize, organizasyonda gorev alan tum ekip arkadaşlarımızı tum kalbi duygularımla selamlıyor, teşekkurlerimi iletiyorum. Tam bağımsız, guclu ve mureffeh bir Turkiye icin 3. TEKNOFEST'te buluşmak uzere.
Kaynak: AA