Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanvekili Mehmet Yılmaz, bir davada yargılanan oyuncu Kıvanc Tatlıtuğ ile cektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşan hakim hakkında inceleme başlatıldığını bildirmesi uzerine Tatlıtuğ'dan konuya ilişkin acıklama geldi.
Tatlıtuğ acıklamasında "Benim davama bakan hakim değildir." ifadelerini kullandı.
[h=3]HAKİM HAKKINDA DERHAL İNCELEME BAŞLATILDI[/h] Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir hakim ile film yıldızının duruşma salonunda birlikte cektirdikleri fotoğrafın sosyal medyada yayımlanması akabinde HSK resen inceleme başlatmış olup, pazartesi itibarıyla konu hakkında kamuoyu ayrıntılı olarak ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerini kullandı.
[h=3]"BENİM DAVAMA BAKAN HAKİM DEĞİL"[/h] Kıvanc Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından fotoğraf cektirdiği hakime ilişkin acıklama yaptı. Tatlıtuğ, "Fotoğraftaki hakim, benim davama bakan hakim değildir. Kamuoyunu bilgilendirmek isterim." ifadelerini kullandı.

HSK, Kıvanc Tatlıtuğ'un davasına bakan hakime fotoğraf paylaştığı gerekcesiyle inceleme başlattı