Ferhat Unlu'nun sunduğu 'Kozmik Masa' programına katılan Adnan Oktar Orgutu Mağduru Beril Koncagul, Adnan Oktar orgutunu ve gecmişte bu orgute nasıl girdiğini anlattı.
İşte Koncagul'un canlı yayındaki acıklamaları;
"1999'daki gibi olmayacak. Cunku FETO desteği yok. Bu davadan yırtmalarına imkan yok. 1978 yılında FETO ile birlikte kuruluyor. İkisi de aynı başlık adı altında cıkıyor. 'Kominizmle mucadele'. O gencliği ayakta tutmak icin. Turkiye'yi bu şekilde yıkmaya calıştılar. Adnan Oktar, 1986 yılında Suleymaniye Camii'nde kendi uyelerinde Fethullah Gulen'in vaazlarını dinletiyor. Abdullah Aymaz ve Halit Esendir, medyada Adnan Oktar'ı koruyan kişilerdir. İkisi de firaridir.
[h=3]"BU TARZ YAPILAR DİYANET'İ REDDEDER"[/h] Din deyince insanlar her şeyin ortaya koyabiliyor. Din insanlar icin onemli bir yapı. Adnan Oktar, dindar olduğu icin bu yapı oluşmadı. Din uzerinden insanları somurup para kazandı. Bu tarz yapılar Diyanet'i reddeder. Cunku Diyanet sorgulayıcı bir sistem. Bunlar da sorguyu kabul etmez.
[h=3]"TURNİKE SİSTEMİNİ ORADAKİ BUTUN ERKEKLER YAPIYOR"[/h] Turnike diye bir sistem var ama kimse bunu kabul etmiyor. Fakat onun bir girişi yapılıyor. İlk başta o uyeyi kazanma, mehdi inancını ona inandırma. Şu an reddediyorlar. Turnike sistemini oradaki butun erkekler yapıyor. Mehdi profiliyle ortaya cıkıyor. Olan hadisleri kendine gore değiştirip yorumluyor. Zincirleri kıracak mehdi deniliyor.
[h=3]"FİZİK OKUYORDUM"[/h] 2010 yılında bu orgute girdim. Yıldız Teknik Universitesi'nde fizik okuyordum. Aynı zamanda Milano'da okumak icin başvurdum kabul edildi. Ajansa kayıtlıydım reklamlarda oynuyordum.
[h=3]FANTEZİ İCİN OZEL KARARGAH KURMUŞ[/h] Beni ekranlarda gormuş 'Bu kızı bana getirin' demiş. Bana ajansımdan ulaşmışlar. Sunucu olarak gittim. Dragos'taki evi cinsel fantezilerini tatmin ettiği karargahıdır. Toplanma ve ust gibi duşunulebilir. Bacılar grubu orada olur. Kendi cinsel istismar edeceği kişilileri o evde tutar. 2013 yılında kacarken yakalandığım icin o eve alındım. Takip programları var, o evden kacış zor. Dışarıda silahlı adamlar var."