Toshiba Satellite, U500-1E6 dokunmatik ekran laptop : Toshiba Bilgisayar Sistemleri Bolumu dokunmatik ekran ozelliği ve Windows 7 işletim sistemli ultra-taşınabilir yeni Satellite U500-1E6 ,13,3 inc dizustu bilgisayarı geliştirdi. TNB Bilgisayar ve Goruntu Sistemleri A.Ş. Genel Muduru Aytac Biter, Geleneksel klavye ve yenilikci dokunmatik desteği ile ultra kullanılabilirlik kavramını daha da ileriye taşındığını” ifade etti. Luks Kahverengi ve Luks Kırmızı dokuma yuzeye sahip, klavye yanında harici olarak ekrana dokunarak işlemlerin yapılabilmesi kullanıcıların klavye ve fare kısıtlaması olmadan dosya ve programlara daha hızlı, daha kolay erişim sağlamasına olanak sağlıyor.
Satellite U500-1E6 - Dokunmatik ekranlı laptop :
Windows 7 işletim sistemli ve tum programların sadece dokunarak calışabilmesi, kullanıcıları belge veya web sayfasına ekrana cift tıklayarak daha kolay acmasını sağlıyor. Dosyalarınızı suruklemek ya da bir resmi dondurmek artık parmaklarınızın ucunda. İnce ve hafif Satellite U500-1E6 , 13.3 inc (33,8 cm) boyutlarında. Tam donanımlı performansa sahip ve kullanıcıları emnun edecek şekilde tasarlanan Satellite, U500-1E6 ince, hafif zarif dokunuşa sahip tasarımı, hareket kolaylığı ve muthiş tasarımı bir araya getiren U500-1E6 aynı zamanda iki olağanustu stil seceneğine sahip.Aydınlatmalı klavye ve guc tasarrufu sağlayan Eco Yardımcı Programı duğmesi ve mobil dijital yaşam biciminizi geliştirecek Toshiba EasyMedia ozellikleri ile ‘kullanılabilirlik‘ kavramını da yeniden tanımlar.
U500-1E6 urununun genel ozelliklerinde bakılacak olunursa;
U500-1E6
İŞLEMCİ: Intel Core i5-430M 2.26 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.53 GHz.) 3 MB Cache Bellek İşlemci
RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 310M Max. 1753 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Professional Tr-İng (64 Bit) (Windows XP Professional Tr-İng Downgrade)
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- U500-1E6 Satellite TOSHIBA LAPTOP