Yeni bir cep telefonu mu alacaksınız? Acele etmeyin! Bu haberimiz size nedenini acıklayacak...

Eğer yakın zamanda herhangi bir Akıllı telefon almayı duşunuyorsanız, bu isteğinizi biraz otelemeyi tercih edebilirsiniz. Aksi halde yeni cıkacak olan telefonları gorunce bir hayli uzulebilirsiniz.

Son yıllarda bircok kullanıcının vazgecilmezi haline gelen akıllı telefonlar, Ekim ve Kasım ayı itibariyle buyuk bir değişime gidecek. Bu buyuk değişimin başrollerindeyse şuphesiz Apple ve Microsoft'un yeni jenerasyon telefonları olacak.

Apple'ın olası yeni telefonu hakkında uzun suredir bircok spekulasyon yayıldı ve biz de bunları sizlerle paylaştık. 4G / LTE kullanımı, daha buyuk ekran ve daha ufak bir bağlantı noktası... Yeni ozelliklerin uzayıp gittiği bu ve benzeri bircok liste bulmak işten bile değil. Fakat Apple yeni telefonu hakkında yayılan bu ozelliklerden hicbirisini doğrulamadı; hatta firma şu anda hesaplanan cıkış tarihi ile ilgili bile hic şey soylemedi.

Windows tarafındaysa işler benzeri şekilde ilerliyor. İlk kez Microsoft Media Event esnasında tum detaylarıyla karşımıza cıkan Windows Phone 8, inanılmaz ozellikleri ve harika arabirimi ile dikkatleri uzerine cekmeyi başarmıştı. Nitekim tıpkı Apple tarafında olduğu gibi, Microsoft da yeni işletim sistemi hakkında bircok bilgiyi henuz vermiş durumda değil. Bunların başında, halihazırda bulunan işletim sisteminin Windows Phone 8'e yukseltilebilip yukseltilemeyeceği sorusu yer alıyor.

Kısacası yeni bir akıllı telefon almak icin beklemek, tercihiniz doğrultusunda en doğru secim olacaktır. Bu sayede onumuzdeki aylarda karşımıza cıkacak olan yeni işletim sitemleri ve telefonları gorerek hareket edebilir, en azından bir iki yıllık sure icin son sisteme yakın bir cihaz kullanabiliriz. Ama seciminiz Android'se, şu an da Galaxy S3 ve HTC One X gibi modeller piyasada ve bu modeller, şimdilik piyasanın en iyileri...

KAYNAK