Apple’in yeni iPhone 5S ve iPhone 5C modellerinin bugun piyasaya surulmesi sonrasında başkent Washington’ın Georgetown kentindeki Apple mağazası onunde yine uzun kuyruklar oluştu.

Sıraya giren yuzlerce Amerikalı, yeni modelleri satın alabilmek icin saatlerce sırada bekledi. Mağaza gorevlileri ise, mağazanın acılışı oncesinde sırada bekleyenlere donut ve kahve ikram etti. Kimileri yeni cıkan akıllı telefonu kendilerine almak icin beklerken, kimileri ise arkadaşları ve tanıdıkları icin sıraya girdiklerini belirtti. Yeni telefonu patronu icin almaya geldiğini soyleyen Alexander Svigos, “Umarım bunlar bana artı puan veya zam olarak geri doner” diyerek espri yaptı.

Sabah saat 08.00’de mağazanın acılması sonrası iceri akın eden teknoloji meraklıları, mağazadan cıkışta duygularını anlattı. Uc saattir sırada beklediğini ve gece boyunca uyumadığını ifade eden Laura Chang, bu surenin istediği rengi alabilmek icin yetersiz kaldığını dile getirerek, “Ellerinde beyaz kalmadığını duyunca hayal kırıklığına uğradım ama bu kadar uzun bekledikten sonra elim boş geri donemezdim. Bu yuzden siyah olanını aldım” diye konuştu.iPhone 4’ten iPhone 5S’e gectiğini soyleyen Stephen Choi ise, “Oldukca heyecanlıyım. 4 saat boyunca bekledim ve umarım buna değer” dedi.

veteknoloji