Başka bi bolume bunun aynısı acmıştım ama bir kişiden başka kimse yorum ypamadı ben de sizelere soruyorum.
Oncelikle dalga gececekler lutfen yorum yapmasın gercekten yardıma ihtiyacım var..
Bu sene 9.sınıfa gectim.İyi bir anadolu lisesi.Yarın da okullar acılıyor malum.Ama ne bileyim beni cok stres kapladı.Normalde babamın işi dolayısıyla cok okul değiştirdik 8.sınıfta da başka bir okulda okudum.Onda hic bu kadar stres kasıntı filan yapmamıştım sbs olmasına rağmen.Ama şimdi cok kasıyorum ya sınıfta kalırsam vs gibi şeylerle.Ayrıca ortaokulda sabah 7 oğlen 12 cok rahat oluyordu baya bir zaman kalıyordu ailemle bir cok vakit geciriyordum..Şimdi akşam servis vs desen akşam saat 6 de evdeyim sabah 8 akşam 6. bu cok moralimi bozuyor.Ayrıca derslere arkadaşlarıma alışamam tum bir seneyi arkadaşsız geciririm diye duşunuyorum.Ailemden ayrı kalıcam diye bir korku oluştu aileme bağlı birisiyim ama sut cocugu da değil o kadar değil .Gerci fakrlı sınıflarda 2 tane arkadşaım var ama farklı sınıflardalar işte :P .
Gercekten cok kotuyum sorunlarım bunlar.İlk defa okula hic gitmek istemiyorum.8.sınıfta bile bu kadar kasmadım bir de o kadar serserini arasında okumuştum şimdi serseri vs de olmayacak (olsa da nadir) ne yapacağımı gercekten bilmiyorum .
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- Biri yardım edebilir mi?Moralim cok bozuk :( (Buyukler)