Arkadaşlar Malum bugun okul acıldı.ben 10.sınıfa gectım.anadolu okuyoorum ve 9.sınıfta babam kalp krızı gecrıdı kalp pili takıldı.Doktorlar Bıze babamı uzmememız ve anı seyler yapmamamızı soledı.Bende 9.sınıfta bu moralle okula gıttım sınıf dısında cevrem olmadı sıkıntıdan.Sımdı 10.sınıftayım ve sınıfımda hıc tanıdıgım yok.Ayrıca Herkez kız pesınde ve ben kızlara odaklanmamaya calısıyorum sınıfı basarılı gecmek ısıtyorum babam sınıfta kalmama dayanamaz.Kendımı cok dıslanmıs hıssedıyorum ve aralarına gıremıyorum.ilk gunden moral ozguven hıc bısey kalmadı.Ve Onumde tam 3 sene var.Hocalar Proje fılan vercekmıs gruplu fılan gece yatarken bunlar aklıma gelıyor cok terlıyorum stres yapıyorum.Benım 8.sınıfta tanımadıgım adam yoktu herkezı tanıyodum ve cok rahattım ne olduysa bu lıseye gectım hayatım darmadagan oldu.Artık sıkıntıdan ne yapcaıgımı bılmıyom kendımı motıve etmek ıcın dusuncelerden uzaklasmak ıcın bılgısayar cok fazla oynamaya basladım.Herkez Zaten sınıfta bırbırını tanıyordu ve hemn ortam kurdular.Bana bıraz belkı ozguvenım yerıne gelır yardımcı olsanız tavsıye versenız baska bısey ıstemem.Liseye yenı baslıyanlara tavsıyem utangac olmayın herzaman dık durun ben kımseyı takmadım nasıl olsa bıter dedım ama artık okuldayken zaman durmus gıbı oluyor.Cok yardıma ıhtıyacım var napacagım ben ????