Arkadaşlar ben sbs den 300 civarı bir puan aldım.Anadolu Liseside kazandım ama bilgisiz , cahil ailem ''orda sana birşey oğretmezler , universite kazanamazsın , yabancı dilin olmaz '' dediler.Koşa koşa ozel okula yazdırdılar.Oncelikle Ozel Okul Pişmanlıktır.Asla ve asla gidilmemesi gerekilen ( aileniz aşırı zenginse tekrar diyorum aşırı zenginse) gidilmesi gerekilen bir yer.Ama bana bugun devlet lisesinden farksız geldi.Ailemin yaptığını ben cekiyorum.Gunde 10 SAAT DERS ! 4 SENE BOYUNCA ! HAFTA SONLAR 5 SAAT DERS.HAFTADA 55 SAAT DERS VERİYORLAR.AYRICA HER HAFTA DENEME SINAVI YAPILIYOR VE DERSHANE GİBİ SINIFLAR DEĞİŞTİRİLİYOR.Bunları bugun oğrendim ve şok oldum , ailem benden gizli ozel okula yazdırmış benim haberim yok.Okul bana 30 dk civarı birşey.Saat 5:50 de cıktık eve daha az once geldim(servis dağıta dağıta en son beni bıraktı) arkadaşlar ailemin yaptığını ben cekiyorum şu anda beynimi hissetmiyorum o derece ağrıyor.Tekrar yapıp ders notlarımı yuksek tutma inancım vardı ama bugun o da bu saatte geldiğim icin kayboldu.Saat 7-7:30 da evde olmak nedir.Zaten bir yorgun geliyorsunuz.1 saat dinlensen saat oldu 8:30 ders calışsan 1 saat 9:30 zaten yatman saat 10.Kazandığım anadolu lisesi bana 2-3 dkydı hemen evimin yanındaydı.Ailemden artık nefret ediyorum.Son kez diyorum OZEL LİSE PİŞMANLIKTIR !