Selam abiler ablalar ben 9. sınıfa başladım acıkcası 6 saat dersten sonra 9 saat derse girmek cok koydu lise nasıl biter bilmiyorum neyse konuya gecim ben %2.72 lik dilimle bi liseye girdim benim ozel ders hocası var (oğrenci kocluğuda yapıyo) bana kendime bir hedef bulmamı o hedefe ulaşmak icin calışmamı soyledi (yoksa istekli calışamazmışım) benim aklımda hicbir meslek yok calışmak bana ters evde yatmaya alışmışım bilmiyorum meslek sec deyince hicbirini beğenmiyorum genelde sayısal derslerim iyidir babam doktor ol diyo ama doktorlukta cok uzun şimdi 6 sene kim gitcek okumaya (bide bunun tus falan var dahada uzuyacak) sevdiğim bi mesleğim olsun istiyorum ben aslında boyle din ,duşunme gibi şeylere cok meraklıyımda bu puanla gidipte imam olunmazki yani muftuluk falan baya ilerleyebilirim bilmiyorum ama gidipte hic ilgim alakamın olmadıgı şeyler okumak istemiyorum din alanında daha gelişmiş ve saygınlık kazandıran bi meslek varmı varsa tavsiyeleriniz nelerdir yardım bekliyorum yardım eden herkese teşekkurler..
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- Lisedeki Hedefim yardımınızı bekliyorum