Mudurler guclu mudur? Gucluyse ne kadar? Her mudur arnold schwarzenegger olabilir mi? Yoksa arnold schwarzenegger olunmaz, arnold schwarzenegger doğulur mu? Oyleyse mudurler arnold schwarzenegger olarak doğar mı?
Bu soruları soruyorum cunku birazdan anlatacağım olay sebebiyle,
Sabah okula gittim ve mudurun odaya girip masaya yumruğu vurdum. "Ne lan bu ders saatlerinin artma olayı? Ne guzel az az yapıp eve gidip counter, pes 2009, GTA 4, gta san andreas hatta bazenleri gta vice city ve pes 1952 oynuyoduk. Şimdi okulda napıcaz usta?" dedim.
Bana "Sus la geyteyaymış! Yarın anneni cağır!" dedi. "Anamı karıştırma lan!" dedim ve kafa attım. Bayıldı ama ben oldu sandım ve tuvalete sokup ustune su doktum ama delikten gitmedi. Sonra bahceye cıkarıp gommeye karar verdim, tam gomuyordum ki fizikci gelip "Olum napıyong la manyang!" dedi ve ustume saldırdı. Ona da yumruk salladım o da bayıldı oda oldu sandım onu da gomdum ustlerine toprak attım ve derse gec kaldım. Oğretmen gec kağıdı isteyince "Mudur yerinde yok hocam" dedim. "Nasıl yerinde yok" dedi "Yerin dibinde olduğu icin yok" dedim ve olayı anlayıp hemen gidip onu cıkardı.
Mudur cıkınca "Sen bittin olum cıkışta gozume gorunme!" dedi. Cok korktum hemen kactım ama mudur yarın beni okulda sıkıştırıp doverse, bıcak cekerse nolcak? Cok korkuyorum sizce dovermiyim? Yaklaşık 2 yıldır body yapıyorum ama mudur benden uzun. Nolcak şimdi ya ufff memleketi mi toplasam?
Catıya sniperla yatıp hocayı vursam nolur? Kac yıl yerim?
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Liseler
- Mudurler guclu mudur? Gucluyse ne kadar? Her mudur arnold schwarzenegger olabilir mi?