Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, iPhone 5C ve 5S ile ilgili pek de iyi konuşmadı!

Steve Wozniak'ı parlak mavi bir iPhone ile duşunebiliyor musunuz? Aslında cok zor bir duşunce olmamasına rağmen, kendisi bu duşunceyi pek de sevmiş gibi gorunmuyor.

Apple'ın kurucularından Wozniak, WiredUK ile yaptığı bir roportaj sırasında Apple'ın son uretimlerinin yarattığı alevli goruntunun ustune resmen su doktu. Apple urunlerinin asıl zevkinin, onlara yakından bakıldığında ve dokunulduğunda yaşandığını soyleyen Wozniak, "Bugune dek hicbir şey, Apple urunleri kadar ilgimi cekmemiştir" sozlerini kullandı.

Ancak iPhone 5C soz konusu olduğunda, hic de mutlu gibi gorunmuyor. "iPhone 5C beni harekete geciremedi" diyen Wozniak, "Ama, belki de buyuk bir marketin bulunduğu bir konudur ve ben doğru kişi değilimdir" acıklamasını da sozlerine eklemeden edemedi.

Wozniak'ın soylediğine gore, ust sınıf urunler kendisinin ilgisini cekiyor. iPhone 4 ve 5'in tasarımlarını beğenen Wozniak, 5S konusunda biraz daha kararsız gozukuyor. "Şimdi uc 5S rengini almak icin uc tane yeni telefon almam gerekiyor'" cumlesi Wozniak'ın konu hakkındaki duşuncesinin temelini oluşturmakta. Tabii ki farklı giysiler ile uyum sağlaması gibi bir derdiniz yoksa uc rengi de almak gibi bir zorunluğunuz yok.

Wozniak, teknoloji sevdası konusunda oldukca "duz" bir duşunceye sahip ve ozellikle akıllı saatler ve Google Glass konusunda oldukca heyecanlı gorunuyor. Google Glass'ın başarıya ulaşacağını duşunduğunu soyleyen Wozniak'a bu duşuncesinin sebebi sorulduğunda ise cevap oldukca basit oluyor: "Ben bir tane istiyorum."

Kaynak