Lise 2 ' de okuyorum muhasebe bolumunde arkadaşlar şimdi bizim sınıf hocası beden hocasıdır.29 ekim calışmaları olduğu icin beden hocası calışma yaptırıyor oğrencilere bizimde rehberlik dersi vardı hoca dışarda olduğu icin bizide dışarı cıkardı. Dışardaki oğrencilerin calıştığı yerin orda oturuyorduk. 4 kişiydik FB-BJK macını konuşuyoduk falan filan derken calışan oğrencilerden bi arkadaş gordum 9.sınıftan beri pazarlamayı istiyodu oyuzden adı pazarlamacıydı pazarlamacı diye bağırdım baktı guldu falan filan ordaki oğrenciler (hepsi kız calışanların) kendi ustlerine alındılar pazarlamacı diye halbuki ne alakası varsa sinirlendiler dalga gectiğimizi sandılar neyse dalgınlıgıma gelip ayağımı uzattım calışan oğrencilerde (KIZLAR hepsi) aralarından 2,3 kişi ayağıma bastı sinirlendim ne basıyorsunuzlan dedim cekseydin ozaman felan dedi halbuki ayağını cek dese cekicem arkalarından soğlenmeye başladım. BEDEN hocasıda erkek oğrencileri calıştırıyodu kızlar soliyelim şunu falan dediklerini duydum bende korktum (hoca sinirli) kacmaya başladım yureyerek kacıcaktım ordan

solediler hemen hoca gel dedi gittim bişey demeden 4,5 tane tokat attı sağlam geclan dedi oturduğun yerin orda hepiniz 4 kişi ayakta bekleyin dedi ( ben ve yanımda 1 erkek 2 si kız ) bekledik zaten ben sucluymuşum gibi yanımdakilerde sucu bana attı.Bekledikten sonra sınıfınıza gidin dedi derste Ofis programı dersi. hoca dedikii beden hocası bana 4 tane isim verdi onların sınıfı gecmesi %0 dedi ordada sucu bana attılar yine kendimi savundum ben beden hocası geldi sınıfa yarın bu 4luyu istiyorum dedi. şimdi yarın ben gidicem dediklerimi desem bile yine suclu hocanın gozunde ben olucam vurmaya kalkışırsa dilekce yazıcam babama solemicem kavga cıkartır gercek suclu biz oluruz bu sefer dilkece yazıcam bu dilekce nerden ve nasıl yazılır bana solermisiniz VE BİDE HAKLIMIYIM HAKSIZMIYIM cunku ben adalet ve demokrası denen şeyi bize 9 senedir oğretiyolar ama okulda niye gecmiyo onuda anlamak istiyorum. HAKLIMIYIM HAKSIZMIYIM ?