Vodafone Turkiye, satış ağı yapısını guclendirmeye devam ediyor...
2009- 2010 mali yılında pek cok alanda başarılı atılımlar gercekleştiren Vodafone, guclu bir şekilde Turkiye’nin her yerine yaygınlaştırdığı satış ve dağıtım ağına İzmir’in Karşıyaka ilcesinde hizmete aldığı Vodafone Cep Merkezi’ni de ekledi. Vodafone, İzmir’e odaklandığı yatırımlarında son bir yılda Ege’nin incisi İzmir’deki Vodafone Cep Merkezleri sayısını yaklaşık %40 artırdı.
Dunyanın en buyuk mobil iletişim şirketi Vodafone, Turkiye’de aralıksız surdurduğu teknoloji yatırımlarının yanı sıra pazarlama ve satış faaliyetlerindeki yatırımlarına da devam ediyor. Vodafone’un buyumeyi hedeflediği ulkeler arasında oncelikli olan Turkiye’nin en buyuk ucuncu metropolu İzmir’de gectiğimiz Ağustos ayında başlayan yatırımlar, bugun Vodafone Turkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, İzmir Valisi Cahit Kırac, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ve İzmir İl Emniyet Muduru Ercument Yılmaz’ın acılışını gercekleştirdiği Karşıyaka Cep Merkezi ile devam ediyor.
Vodafone, gercekleştirdiği yatırımlarla Turkiye’nin en onemli şehirlerinden olan İzmir’in ekonomik gelişimine katkıda bulunarak istihdam yaratmaya devam ediyor. 2009- 2010 mali yılında pek cok alanda başarılı atılımlar gercekleştiren Vodafone Turkiye, guclu bir şekilde yaygınlaştırdığı satış ve dağıtım ağını İzmir’in Karşıyaka ilcesinde hizmete aldığı Vodafone Cep Merkezi’yle guclendirdi. Vodafone Turkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, İzmir Valisi Cahit Kırac, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, İzmir İl Emniyet Muduru Ercument Yılmaz ve Vodafone ust duzey yetkililerinin acılışını gercekleştirdiği Vodafone Cep Merkezi, Karşıyaka Carşı’da ilce sakinlerinin hizmetine girdi.
İzmir Valisi Mustafa Cahit Kırac acılışta yaptığı konuşmada, Vodafone’un actığı 49. mağazanın yeni iş yeni aş kapıları demek olduğunu soyledi. Cağımızın iletişim, surat cağı olduğunu kaydeden Kırac, Vodafone’un 3G ile İzmir’in yuzde 96’sına kesintisiz altyapı getirdiğini dile getirdi. İzmir Valisi Mustafa Cahit Kırac; “Dunyada gelişmelere acık nufusa sahibiz. Bu tur teknolojik gelişmelere ihtiyacımız var. Vodafone gibi kuruluşların coğalmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Vodafone Turkiye Satış Genel Mudur Yardımcısı ve İcra Kurulu Uyesi M. Sinan Kızıldağ geliştirdikleri satış kanal yapısıyla ilgili olarak yaptığı acıklamada şunları soyledi:
“2009-2010 mali yılımızda teknoloji yatırımlarımızın yanı sıra pazarlama ve satış faaliyetlerimizde de buyuk bir yatırım ivmesi sergiledik. Satış ve dağıtım ağında rekor sayılabilecek bir sure icinde cok kuvvetli bir yaygınlaşma programı icra ettik. Tum bu calışmalarımızda ulkemizin en guzel liman şehirlerinden olan İzmir’e ayrı bir onem veriyoruz. “Vodafone Cep Merkezi” konseptiyle yeniden yapılandırdığımız mağaza sayımızı, İzmir’de son 1 yılda 13 yeni nokta ile 49’a yukselttik. 681 alt bayi, 31 Silver bayiimizle ve sağladığımız istihdam ile İzmir’in ekonomisine gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.”
Veteknoloji