BIZCON’dan Eğitim Sektorune Ozel İş Zekası Cozumleri...

BIZCON “SAP BusinessObjects Eğitim Sektoru Cozum Paketi” Eğitim Kurumlarına Buyuk Kolaylık Getiriyor.

SAP BusinessObjects, eğitim kurumlarının oğrenci ve calışan memnuniyeti sağlama, eğitim reformlarıyla ortaya cıkan değişikliklere adapte olma ve azalan maddi kaynaklara uygun butce planlama ihtiyacları neticesinde kurum yoneticilerinin doğru kararlar vermesini sağlayacak verileri birleştiren bir cozum sunuyor. BIZCON, eğitim sektorunun bu ve benzer ihtiyaclarını goz onunde bulundurarak ozel bir SAP BusinessObjects cozum paketi hazırladı. Piyasaya yeni sunulan yazılım paketi sayesinde, eğitim kurumlarının ust yonetimleri karşılaştırma yaparak doğru bilgiye en kısa surede ulaşabilecekler.

SAP BusinessObjects urun ailesi Xcelsius Cozum Paketi, ilk/orta oğretim kurumları, liseler, universiteler ve ozel dershanelerin oğrencilerine ve calışanlarına daha iyi hizmet sunma imkanı sağlarken, aynı zamanda maddi kaynaklarını hesaplı kullanacakları etkin surecleri beraberinde getiriyor. Eğitim kurumlarının ust yonetimleri cozum paketinden yararlanarak, tek bir ekran uzerindeki kokpitlerde ihtiyac duydukları parametreler ozelinde istedikleri tum verileri gorsel olarak temin edecek ve kolay bir şekilde karşılaştırmalı bilgiye ulaşabilecekler.

BIZCON’un Eğitim Sektorune Ozel İş Zekası Cozum Paketi kapsamında, oğrenci durum analizi, okul bazında sınıf ve yıllara gore başarı durumu, oğrenci odemeleri, sınav durumlarına gore sınıf performanslarının karşılaştırılması, veli/oğrenci anketlerine gore memnuniyet araştırma sonucları, illere gore ulke bazında okul karşılaştırmaları, oğretmen performanslarının karşılaştırılması gibi incelemeler tek bir kokpit ekranından yapılabiliyor.

BIZCON Genel Muduru Semih GUR yaptığı değerlendirmede, “Eğitim sektorune ozel geliştirdiğimiz bu urun ile eğitim kurumlarında istenilen kriterler ozelinde tum oğrenci ve oğretmen durum bilgilerine karşılaştırmalı olarak tek ekran uzerinden ulaşmak mumkun olacak. Ozellikle birden fazla okulu bunyelerinde bulunduran eğitim kurumları, ilce veya illere gore ulke bazında karşılaştırmalar yapabilecekler. Yazılım paketinin en onemli ozelliği, kullanıcıların birkac gunluk eğitim alarak kullanabilecekleri ve uygulaması kolay bir urun olmasıdır. Urun, zaman, maliyet, ciro ve gelir gibi parametrelere gore isteğe bağlı dashboardlar hicbir geliştirmeye gerek olmadan oluşturulabiliyor” dedi.

SAP BusinessObjects urun ailesinin tum uygulamalarında uzman danışmanlık kadrosuna sahip olan BIZCON, SAP alanında muşterilerinin raporlama, planlama ve stratejik yonetim sureclerini surekli iyileştirmeye onem veren yaklaşımıyla sonuc odaklı ve yenilikci cozumler sunuyor.

BIZCON, Eğitim ve Otomotiv sektorlerine ozel iş zekası cozumlerinin ardından, onumuzdeki donemde uretim ve enerji sektorleri icin de benzer şekilde hazır paketler sunmaya hazırlanıyor

SAP BusinessObjects Nedir?

SAP BusinessObjects, kurumsal performans yonetimi, iş zekası, kurumsal bilgi yonetimi, kurumsal kontrol, uyumluluk ve risk yonetimi konularına bir arada komple cozum getirerek, şirket organizasyonlarının raporlama ihtiyacları icin hızlı, esnek, kullanıcı kolay, guvenli ve genişleyebilir bir platform sunarak rekabet avantajı sağlıyor. Bu platform sayesinde bilgiye erişimde grafik, tablo, harita, trafik ışıkları gibi zengin goruntu ve sunum icerikleri elde edilebiliyor. SAP BusinessObjects urunleri sayesinde son kullanıcılar kendi raporlarını kendileri oluşturabiliyor.

Sektorlere Ozel Xcelsius Cozumleri

SAP BusinessObjects urun ailesinin İş Zekası urunlerinden biri olan Xcelsius, veri gorsellemede ileri duzey ozellikler sunuyor. Verilerin pratik ve kolay yontemlerle gorselleştirilebilmesi, bilgi teknolojileri dışında iş alanlarındaki kullanıcıların da gerektiğinde Excel ya da Access gibi veri kaynaklarından kişisel kokpitler oluşturabilmelerine ve sonra bu gorsellerin Microsoft Office, PDF, Web ya da kurum portalı uzerinden paylaşımına imkan tanıyor.

SAP BusinessObjects Xcelsius’un sahip olduğu yetenekler ile karmaşık iş verileri, kolay bir yaklaşımla anlaşılabilir bilgiye donuşturulebiliyor. Gorsel gucu nedeniyle işletmelerin ust yonetimlerini hedef alan urun, kurum icerisindeki karar vericilere bilginin en net haliyle sunulabilir olmasını sağlıyor.