Sİze MUthİŞ Ucuz Serİnletİcİ Bİr Yol Kasa Fani Alin İster 8 X 8 Boyunda İster Daha BUyUk Malİyetİ YaklaŞik 3 Mİlyon Kadar Ancak AlacaĞiniz Fanin Amperİ 0.15 Den AŞaĞi Olmasi Sonra Faninizi Uzatmak İCİn İstedİĞİnİz Kadar Kablo Alin Ve GUC KaynaĞinindan Gelen BoŞ Olan Kirmizi Ve Sİyah Kablolarini Kesep Sİzİn Faninizdan Gelen Sİyah Ve Kirmizi Kablolari DoĞru Yere BaĞlayin Sİyah Sİyaha Kirmizi Kirmiziya Faninizi Masanizin UstUne Koyun Makİnaniz CaliŞtiĞi Anda Faninizda CaliŞacaktir İyİ Serİnlemeler.(ancak Not YanliŞ BaĞlama Yapmayiniz Makİnaniz Yanabİlİr EĞer Tek GUC KaynaĞi CikiŞiniz Varsa Fanin Yaninda Sİze BUyUk İhtİmalle Ek Bİr GİrİŞ Sunulacaktir Onu Kuallanabİlİrsİnİz)

İsteyen ArkadaŞlar 500.000 Tl Ye Devre Kesİcİ TuŞ Alip Fanlarinina ACma Kapama TuŞu Yapabİlİrler BOylece Fanlarini İstedİklerİ Anda Kapatabİlİrler. Bu TuŞu Fana Gelen Kablolardan Bİrİnİ Keserek Bİr Ucunu Devre Kesİcİnİn DİĞer Tarafina DİĞer Ucuda BaĞlayarak Faniniza ACma Kapama TuŞu Yapabİlİrİsİnİz Makİnaya HİC Bİr Zarari Yoktur Ben YaklaŞik 15 GUndUr Kullaniyorum.

Usbden Takilan Fanlar Vardi Onlar Cok Pahali O YUzden BOyle Bİr YOnteme Gİttİm Sİzede Kolay Gelsİn