Ayrıntılar icin tıklayın. (Digitimes, İngilizce)
Grand Theft Auto Japonya’da yasak Japonya’da bazı kent meclisleri oyun konsollarının en sevilen oyunlarından Grad Theft Auto’nun 18 yaşın altındakilere yasaklıyor.
Ayrıntılar icin tıklayın. (NTVMSNBC, Turkce)
Novell’den ucretsiz Linux semineri Novell Turkiye, Haziran ayında Ankara ve İstanbul’da olmak uzere ucretsiz Linux cozumleri eğitim seminerleri duzenliyor.
Ayrıntılar icin tıklayın. (NTVMSNBC, Turkce)
Microsoft Longhorn'da "My" onekini kaldıracak Eğer Microsoft işletim sistemlerini kullanıyorsanız Longhorn (Microsoft'un bir sonraki işletim sisteminin kod adı) sizin icin onemli değişiklikler icerecek: İşletim sisteminin İngilizce surumlerindeki "My" oneki kaldırılacak.
"My Music" (Muziğim), "My Pictures" (Resimlerim) gibi icinde devamlı "My" gecen klasorler sizin olmaya devam edecekler - fakat artık can sıkıcı hale gelen bu isimlendirme kullanılmayacak.
Ayrıntılar icin tıklayın. (TechNewsWorld, İngilizce)
Windows Unix'e erişti International Data Corporation araştırmasına gore Windows sunucu satışları ilk defa Unix sunucu satışlarını gelirlerde yakaladı.
Ayrıntılar icin tıklayın. (BT Dunyası, Turkce)
TK 'Cep Telefonu Bilgi Merkezi' Kuracak Telekomunikasyon Kurumu (TK), cep telefonu kaybolan, calınan kişilerin oncelikle hat bağlantısının kesilebilmesi icin “bilgi ve ihbar merkezi” kuracak ya da kurduracak. Cep telefonları bir şekilde elinden cıkan kişiler, oncelikle bu bilgi hattını arayacaklar. Kullanılmış cep telefonu ticareti de sona eriyor.
Ayrıntılar icin tıklayın. (Turk.Internet.com, Turkce)
TCK Internet'teki ceza boşluğunu doldurdu 5680 sayılı basın kanunun yururlukten kaldırıldığı 26 Haziran 2004'ten itibaren Internet yayinlariyla ilgili hicbir cezai hukmun bulunmadığı ulkemizde yeni TCK ile Internet yayınları da Basın Kanunu ile aynı cezaların kapsama alanına alındı
Ayrıntılar icin tıklayın. (BT Dunyası, Turkce)
Saygılar
DJ SONSUZLUK