BenQ mavi ışınlı DVD yazıcısını tanıttı BenQ onurun (prototype) aşamasında olan mavi lazerli BW1000 DVD yazıcısını kısa bir sure once biten Computex 2005 fuarında tanıttı. Firma, mavi lazer (blu-ray) urunleri pazarının gelişme hızına gore seri uretime 2006 yılının ilk veya ikinci ceyreğinde başlayacak.

Ayrıntılar icin tıklayın. (DigiTimes, İngilizce)

AMD işlemciler icin ısı-borulu sistemler ikinci yarıda artacak Isıl cozumler ureticisi Asia Vital Components'ın (AVC) bildirdiğine gore, Advanced Micro Devices (AMD) tabanlı sistemler icin olan ısı-borulu (heat-pipe) soğutma cozumleri bu yılın ikinci yarısında, ilk yarıdaki %10 oranından %50'ye cıkacak.

MSI bu yıl dizustu bilgisayar satışlarının uc kat artmasını bekliyor Micro Star International (MSI), dizustu bilgisayar satışlarının, ilk uretim senesi olan gectiğimiz yıla gore %300'luk bir artışla 400.000 adete cıkması bekliyor.

Bilgisayarlı Eğitim seferberliği başladı Milli Eğitim'de Eğitime %100 Destek kampanyasından sonra yeni bir bağış kampanyası da Bilgisayarlı Eğitim icin başlatıldı. Okullara bağışlanan bilgisayarlar KDV'den muaf olacak, vergide yuzde yuz gider yazılacak.

Ayrıntılar icin tıklayın. (BT Dunyası, Turkce)

Guney Kore MSN’si Saldırıya Uğradı Microsoft, MSN’nin Guney Kore sitesinin, bilgisayar korsanlarının saldırısına uğradığını acıkladı. MSN Guney Kore kullanıcılarının şifrelerinin calındığı belirlendi.

Ayrıntılar icin tıklayın. (NTVMSNBC, Turkce)

Saygılar
DJ SONSUZLUK