Haber ne kadar doğru bilemiyorum fakat bugun yabancı bir sitede gorduğumu sizle paylaşmak istedim..
Doğruluk payı olduğunu duşunerek ilk cıkan seriden alanlar biraz daha dikkatli olsunlar bence.

Samsung Galaxy S III Patlaması
Samsung Galaxy S III belki şu an piyasadaki en iyi smartphone’u diyebiliriz. Ancak gectiğimiz gunlerde boards.ie forumu uyelerinden Samsung Galaxy SIII sahibi Dillo2k10’in anlattıkları bu duruma golge duşuruyor. Dillo2K10’un anlattığına gore, onun Galaxy S3’u (global HSPA+ version) arabasında şarj ettiği sırada arızalandı ve şarj girişinden patladı. Oluşan hasarı yakın cekim fotoğrafları ile birlikte yazının devamında okuyabilirsiniz.

Patlayan Samsung Galaxy S III Hikayesi:
“Merhaba,
Samsung Galaxy S3 telefonumu suruş esnasında arabamda şarja taktım ve telefonda aniden beyaz bir alev, kıvılcım cıkararak bir patlama meydana geldi. Telefonum şarj yerinde iceriden dışarıya doğru yandı. Plastiği erimiş ve yanmış olmasına rağmen telefon herhangi bir sinyal vermedi ama calışmaya devam etti.
Telefonumu doğrudan “Carphone Warehouse“a goturdum ancak onlar da ilk olarak telefonun incelenmek icin gonderilmesi gerektiğini soyleyerek telefonumu aldılar ve bana bir yedek telefon bile vermediler. Telefonum yok ve arabamın ic plastik aksamından bir parca yanmış durumda.
Muhtemelen hicbir şey yapamayacağım ama ben gercekten bu durumdan rahatsızım. O patlamadan sonra yuzum yanmış olabilirdi, cebimde olsaydı bacağım yanabilirdi ya da benim yatağımın uzerinde olsa yatağım tutuşabilirdi. Bu durum gercekten cok tehlikeli.”