Babam Hep İyi Bir Lise , İyi Bir Universite Ve İyi Bir Geleceğimin Olmasını İstiyor.Babamın Hayallerinide Kırmak İstemiyorum.Abim Universitede Metalurji Muhendisliği Okuyordu.Metalurji Ne demek Bende Bilmiyorum .

Ben 6.Sınıfa Kadar Cok Calışkan Bir Oğrenciydim.Calışkandım Derken ,Hic Ders Calışmazdım Ama Hep Teşekkurle Gecerdim.Sonra 6.Sınıfta Yeni Arkadaşlar Edindim.Bunlarla 7/24 Dışarda Takılırdık.Tanıdığım Buyuk Abilerim Bana Hep,Arkadaşlarının Sana Faydası Olmaz Diyorlardı.6.Sınıfta Knight Onlineye Bağımlı Oldum.Hemde Kotu Derecede Bağımlı Oldum.7-8 .Sınıfta Derslerim Kotuleşti.Hatta Ve Hatta 8.Sınıfta İlk Donem 4 Tane 1 Getirdim.Şuan 9.Sınıf Oğrencisiyim.Gittiğim Okulda 600 Oğrenciden 300'u Rahat Kalıyormuş.Bu Okula Bağlı Birşey Deil.Okula Kayıt Olurkende Mudur Biraz Bahsetmişti : Genellikle İlkoğretim Cocuğu Şişme Notlarla Gecer Sınıfı Ve İlkokulda Kalma Yoktu .Hic Ders Calışmaz Sınıfını Şişme Notlarla Gecer.Ama Lise 1 e Gecer.Karneyi Alır Bir bakar 5-6 tane 1 . '' Demişti.

Gelelim Konuya Arkadaşlar.9.Sınıf Oğrencisiyim Ama Sayısalım Cok Kotu.Arkadaşlar Sayısalın Kotuyse Zorlanırsın Diyorlar.Zaten 5 Tane Sayısal Ders Var.Mesela Matematik İlk Konuda Onermeler Var.İlk Başta Anladım.Ama Daha da Formuller İlerleyince Kafam İyice Gitti.Biraz Heveslenmiştim Ama Baktım Yapamıyorum.Sozelim İyidir.Ezberimde İyidir.Ama Sınıfı Nasıl Gecicem Lutfen YARDIMMMM

SINIFTA KALMAKTAN COK KORKUYORUM