Screen Digest'ten bir analist yeni iPhone'un en buyuk surprizinin ne olabileceğini ve onumuzdeki birkac yılda cep telefonu piyasasının nerelere gidebileceği konusunda tahminlerde bulundu. Akıllı telefon piyasasında Apple'ın Nokia ile rekabete gireceğini duşunen analist yeni iPhone'un en buyuk surprizinin fiyatı olabileceğini soyluyor.
Screen Digest onumuzdeki birkac yıl icin şunları soyluyor; "PC'nin ağır topları HP, Dell, Microsoft ve Intel'in de akıllı telefon piyasasına girmesiyle 2014'te 380 milyon telefonun piyasaya suruleceğini duşunuyoruz."
" İki yıldan az bir sure icinde Android evrimini tamamladı ve coğu telefon ureticisinin işletim sistemi haline geldi. Android en hızlı buyuyen akıllı telefon işletim sistemi."
Symbian ise telefonlarda yaygın olarak kullanılan bir işletim sistemi. Bu işletim sistemini kullanan telefonların, 2015 yılında 100 milyon barajını aşması bekleniyor.
Onumuzdeki yıllarda artacak rekabeti duşunursek, gercekten Apple'ın iPhone fiyatlarında biraz indirime gitmesi kimseyi şaşırtmaz.
Chip